26 / 04 / 2024

TOKİ Şile 3.Etap

TOKİ Şile 3.Etap

TOKİ'nin İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İşi ihalesi 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Şile 3.Etap ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Şile 3.Etap ihalesi 10 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 10 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Şile 3.Etap 112 konut ihalesi 10 Aralık'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İşi ihalesi 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları 2019!

TOKİ Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 388 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 694 adet daire bulunuyor.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

TOKİ Şile 2. Etap'ta konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şile 2. Etap'ta yer alan 101 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şile 3.Etap Haberi

TOKİ Şile 3.Etap

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Şile'de yepyeni bir projeye başlıyor. Proje hazırlığına başlayan TOKİ, ihale için düğmeye bastı.

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, İstanbul Şile'de 3. Etap kapsamında 112 adet konut inşa ettirecek. Proje kapsamında konutların dışında altyapı ve çevre düzenleme ikmal işleri de yaptırılacak.

TOKİ'nin İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Aralık 2019 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İlan metni:
İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Aralık 2019 tarihinde saat 15:00'te...