26 / 04 / 2024

toki süloğlu başvuruları

toki süloğlu başvuruları

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Süloğlu 2016 başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

'Yarısı Bizden' kampanyası başvuruları bugün resmen başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Yarısı Bizden'' kampanyası başvurularının bugün başladığını belirterek başvuran kişi sayısını açıkladı.

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ sosyal konut projesi başvurularında o sınır kalktı! Kim, ne zaman başvurabilecek?

İlk Evim, İlk İş Yerim için başvurular 13 Eylül'de başlamıştı. Proje başvurularına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar..

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ 100 bin konut başvuruları 1 milyonu aştı!

TOKİ 100 bin sosyal konut 2020 projeleri başvurularına ilgi artarak sürüyor. Başvuruların sona ermesine 2 gün kala 100 bin konut için 1 milyonu aşkın başvuru geldi.

TOKİ 50 bin konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi için başvurular yarın sona eriyor.. Projelerdeki konutların kura çekilişi Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı!

Peşinat bedellerinin 18 bin 256 TL ile 40 bin 321 TL arasında değiştiği TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı

TOKİ Türkoğlu başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 36 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

toki süloğlu başvuruları Haberi

toki süloğlu başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Süloğlu 78 adet Toplu Konut Uygulamas kapsamındaki 2 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 


TOKİ Edirne Süloğlu projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Süloğlu Şubesi olacak.


TOKİ Edirne Süloğlu 2016 başvurusu!

TOKİ Edirne Süloğlu 2016 başvurusu 24 Ekim – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Konut seçimini yapan alıcılar yüzde 10, yüzde 15,yüzde 20 peşinat ve 120 ay,156 ay,180 ay vade, alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış

Sözleşmesini imzalayacaklar.


Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık...