28 / 03 / 2024

toki tokat turhal okul yatırımları

toki tokat turhal okul yatırımları

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Belediye imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 6 Temmuz'da!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak dar gelirlilerin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Tokat'ta hayata geçirilecek olan 1500 konutun hak sahiplerinin belli olması için kura çekimi de yapıldı.

TOKİ Tokat Yeşilyurt’ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Yeşilyurt projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Yeşilyurt TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Yeşilyurt TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Tokat Turhal TOKİ'de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Turhal projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Turhal TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Turhal TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Turhal Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! Yatırımcılar dikkat! Restoran, arsa ve dükkan satıyor!

Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal Celal, Kayacık ve Müftü mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Turhal kura sonucu 07.04.2022! İşte liste liste TOKİ Turhal 2+1 ve 3+1 sonuçları!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesi için başvuru dönemini başlattı. İşte TOKİ Turhal kura sonucu 07.04.2022...

TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinin kura tarihini açıkladı. Peki TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte o tarih...

TOKİ Tokat'taki 93 konutu satışa çıkardı! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 93 adet konutu satışa çıkardı. Projelerden 120 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Tokat Turhal başvuruları 28 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinde yer alan 93 adet konutu 28 Mart tarihinde satışa çıkarıyor.

toki tokat turhal okul yatırımları Haberi

toki tokat turhal okul yatırımları

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ bu kapsamda Tokat ilinin Turhal ilçesinde de yeni konutlar inşa edecek. Projelerin ihalesi 25 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Tokat Turhal Celal Mahallesi 16 Derslikli ve 8 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/253812 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve...