26 / 04 / 2024

toki tokat yeni proje

toki tokat yeni proje

TOKİ Tokat Zile Bahçelievler 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Tokat yeni havalimanı projesinde sona gelindi!

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan yaptığı açıklamada şehirde yapımı sürdürülen yeni havaalanı inşaatının yüzde 82'lik kısmının tamamlandığı söyledi.

Tokat Yeni Havaalanı’nın yüzde 65’i tamamlandı!

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Yeni Havaalanı inşaatının yüzde 65'lik kısmının tamamlandığını belirtti. Havaalanının 2020 Haziran ayında bitmesi öngörülüyor…

Tokat Yeni Havalimanı Haziran 2020'de açılacak!

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 50'si tamamlandı. Havalimanı inşaatının Haziran 2020'de bitirilmesi planlanıyor.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, inşaatı süren yeni havalimanının inşaat alanını ziyaret etti. Proje Direktörü Erdoğan Karabacak, inşaatın yüzde 35'inin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Tokat Erba kura sonuçları listesi!

TOKİ Tokat Erba kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Tokat Erba kura çekilişi 15 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Tokat Erba kura çekilişi 15 Eylül'de!

3 oda 1 salon konutlara yer verilen TOKİ Tokat Erba projesinin kura çekilişi 15 Eylül'de yapılacak.

toki tokat yeni proje Haberi

toki tokat yeni proje

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yeni proje inşa edilecek.


TOKİ Tokat Zile'de inşa edeceği yeni proje kapsamında 437 adet konut, 1 adet ticaret merkezi yer alacak. Projedeki dairelerin hangi gelir tipine satılacağı belli değil. 


TOKİ Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül 2017 Perşembe günü saat 15:00'te...