18 / 04 / 2024

toki ucuz iş yeri satışı

toki ucuz iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 22 ilde yer alan 198 iş yeri ile 6 ilde yer alan 25 konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? TOKİ İlk İş Yerim Başvuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesinin ayrıntılarını resmen açıkladı. Peki TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? Hemen şimdi bakın! 

2022 TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman bitecek? 81 il TOKİ sosyal konut başvurusu ne zaman sona erecek?

81 ilde yapılacak TOKİ projesinin bütün detayları bugün açıkladı. Sosyal Konut (ucuz konut) projesine başvurular ne zaman sona eriyor diye soranlar için tarihleri araştırdık. TOKİ Sosyal Konut başvuruları hangi gün bitiyor?  İşte TOKİ sosyal konut projesi detayları...

TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 81 il TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları...

81 ilde yapılacak TOKİ projesine ilişkin bütün detayları bugün açıkladı. Sosyal Konut (ucuz konut) projesine başvurular ne zaman başlıyor diye soranlar için başvuru tarihlerini araştırdık. TOKİ Sosyal Konut başvuruları hangi gün başlıyor?  İşte TOKİ sosyal konut projesi detayları...

TOKİ ucuz konut taksitlerini duyan inanamıyor! 81 ilde ucuz konut arayanlar için son 1 hafta! Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan  TOKİ sosyal konut projesi için tarih belli oldu. 81 il için başvuru dönemi resmen başlıyor. Ucuz konut arayanlar bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

TOKİ ucuz konut başvurularını aman kaçırmayın! Son günlere girildi! İşte detaylar!

TOKİ ucuz konut başvuruları için araştırmalar devam ediyor. İşte TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar!

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!

TOKİ gurbetçi projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçiler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin tarihi belli oldu. İşte o son dakika gelişmeleri...

TOKİ ucuz konut için beklenen hareketi yaptı! Son iki gün, düğmeye basılacak

Hükümetin Türkiye'deki konut krizine çözüm üretmesi için 30 milyar liralık kaynak ayırdığı TOKİ, merakla beklenen ucuz konut projelerini teker teker açıklamaya başladı. 509 konutluk yeni proje için 17 Haziran Cuma günü düğmeye basılacak.

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

TOKİ'den 56 bin TL'ye ucuz konut ve iş yeri satışı!

Her sene milyonlarca kişiyi ev sahibi yapan  TOKİ 42 kentte konut ve ucuz iş yeri satışı yapıyor. Satışa sunulan taşınmazların fiyatı  56 bin TL'den başlıyor.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

toki ucuz iş yeri satışı Haberi

toki ucuz iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 22 ilde yer alan 198 iş yeri ile 6 ilde yer alan 25 konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, satışa sunulan 22 ildeki 198 iş yeri ile 6 ildeki 25 konutun açık artırması 25 Nisan Perşembe günü saat 13.00'te, İdarenin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve İstanbul hizmet binasında yapılacak. Ayrıca "www.emlakyonetim.com.tr" sitesinden de teklif verilebilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Bartın, Bolu, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Muş, Siirt, Tekirdağ, Tokat ve Yozgat'ta yer alan iş yerlerine yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25, yüzde 50 peşinat ve 60, 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Vatandaşlar, ayrıca Kocaeli Dilovası, Eskişehir Odunpazarı, İzmir Torbalı, Mardin...