23 / 04 / 2024

toki ulukışla ihalesi

toki ulukışla ihalesi

Ulukışla ilçesine Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi 20 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray - Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

Aksaray- Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

toki ulukışla ihalesi Haberi

toki ulukışla ihalesi

Şehircilik anlamında gelişmeye başlayan Ulukışla ilçesi çok önemli bir yatırım daha kazanıyor. Ulukışla ilçesine Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi 20 Mayıs tarihinde yapılacak. 


Ulukışla'nın şehircilik anlamında önemli mesafe kaydettiğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Uğurlu. 

"Şehircilik anlamında gelişmeye başlayan Ulukışla ilçemiz çok önemli bir yatırım daha kazanıyor. AK Belediyecilikle buluştuktan sonra hizmetin kalesi haline gelen Ulukışla TOKİ konutlarına da kavuşuyor. 

Titizlikle takip ettiğimiz projede sona gelindi. Ulukışla ilçemize Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi kesinleşti. 20 Mayıs 2015 tarihinde yapım ihalesi TOKİ'de gerçekleşecektir. Bu proje...