19 / 04 / 2024

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması

İBB Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ ve Emlak Gayrimenkul GYO 'nun birlikte düzenlediği "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışmasının ödül törenine katıldı.

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması ödül töreni gerçekleşti!

“7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nda konuşan TOKİ Başkanı Turan, “Böyle yarışma gibi programlarla, TOKİ ve özel sektörün projelerine örnek teşkil edebilecek nitelikte eserler ortaya konulabilsin” dedi..

Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın ödül töreni dün yeni hizmete giren TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu!

TOKİ ve Emlak Konut’un “Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda” ödüller sahiplerini buldu. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan: “TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiye’sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı” dedi.

TOKİ’den 150 bin TL ödüllü proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

TOKİ ve Emlak Konut GYO'dan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

TOKİ ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Kıbrıs Merkez Bankası projesinin bütçesi Maliye’ye mi bağışlanacak?

Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın kazananı proje için yüksek güvenlikli, yüksek metrekareli bir Merkez Bankası binası inşaatı için ayrılan bütçenin bu zor günlerde Maliye’ye bağışlanıp bağışlanmayacağı merak ediliyor.

Yatay mimari anlayışıyla yeni yerleşimler!

Kentte ve kırda yeterli ve yaşanabilir konut üretimlerini sürdüren TOKİ, Erzincan, Konya ve Aydın'da yatay ve yerel mimari hassasiyetlerin yansıtıldığı konut projeleri hayata geçiyor...

TOKİ Akgedik 2'nci etabın kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Manisa Akgedik'te inşa edilen 5 bin 500 konutluk projenin 2'nci etabında kuralar çekildi. Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda Ege Bölgesi birincisi olan projede bin 490 hak sahibi dairesine kavuştu.

TOKİ'nin 50 bin sosyal konutluk projesi bugün tanıtılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemlerde sık sık gündeme getirdiği yatay mimari konusunda yeni bir adım bugün atılacak. TOKİ yatay mimari konseptiyle 50 bin sosyal konut hayata geçirecek. 

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

15 bin konutluk mahalle geliyor!

Emlak Konut tarafından düzelenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.TOKİ Başkanı Turan, "Mahalle kurgusu ile yaklaşık 15 bin konutun hayata geçmesini planlıyoruz" dedi. 

TOKİ'den 35 mahalle projesine ödül!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonucunda 35 projeye ödül verildi. 

TOKİ’den 7 bölgeye mahalle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması Haberi

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması


İBB Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ ve Emlak Gayrimenkul GYO'nun birlikte düzenlediği "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışmasının ödül törenine katıldı. 

TOKİ ile İştiraki Emlak Gayrimenkul GYO'nun birlikte düzenlediği "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışmasının ödülleri, TOKİ'nin Küçükçekmece Hizmet Binası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene yarışmaya katılan öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı. 



Bizim...