25 / 04 / 2024

TOKİ uşak projesi

TOKİ uşak projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uşak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Uşak projesinde 158 adet konut yer alacak ve projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi 9 Ekim'de!

Uşak İli Karahallı İlçesi 352 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Uşak Karahallı'ya 352 konut ve 4 dükkan!

Dar gelirli vatandaşlar için çalışmalara devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Karahallı projesi için düğmeye bastı.

Uşak'a bin konutluk TOKİ projesi müjdesi!

Sanayi bölgesinden konut ve ticari alana dönüşümü içeren bir projeyi yaşama geçirerek yine bir ilke imza attıklarını belirten Başkan Cahan, “Dar gelirli ve emeklilere yönelik bin konutluk bir TOKİ projesi de yapacağız” dedi

TOKİ Uşak Merkez 1051 projesinde başvurular için geri sayım!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Uşak projesindeki dükkanlar satışta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Uşak Merkez 1. ve 2. etap kentsel yenileme alanında açık artırmaya sunulan 397 adet iş yerinin tanıtım ofisinin açılışı yapıldı.

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

TOKİ Uşak'ta 250 TL taksitle konut sahibi yapacak!

Uşak'ta başlatılan kentsel dönüşüm atağı dar gelirli vatandaşları sevindirecek. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, TOKİ'nin projeleriyle vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağını söyledi...

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Uşak kura sonucu listesi...

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

TOKİ uşak projesi Haberi

TOKİ uşak projesi

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uşak projesi için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Uşak projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Uşak TOKİ 2022 projesinde toplam 158 adet konut yer alacak. Eşme ilçesinde hayata geçirilecek olan projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Uşaklıların yüzünü güldüren TOKİ Uşak projesi kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, söz konusu teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  

TOKİ Uşak Eşme projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde...