25 / 04 / 2024

TOKİ Van deprem konutları kura iptali

TOKİ Van deprem konutları kura iptali

Van’da kiracı olmadığı halde deprem konutlarına müracaat eden ve çekilen kurada ismi çıkan 451 kişinin kurası iptal edildi. Van Valisi “Hayali adreslerle başvuran vatandaş bizi çok üzdü” dedi...

TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Van Gürpınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 kura tarihi ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

14 soruda TOKİ Van 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Van 50 bin konut nerede? TOKİ Van 2019 başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ Van 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 14 soruda TOKİ Van 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Van detayları!

TOKİ 50 bin konut Van detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Van 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Van 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018!

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Edremit kura sonuçları!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konutun kura çekilişi 4 Mayıs'ta yapılacak. TOKİ Van Edremit kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Van deprem konutları kura iptali Haberi

TOKİ Van deprem konutları kura iptali

Van’da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011’de meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremden sonra TOKİ tarafından 15 bin 343 konut yapılarak depremzedelere teslim edildi. Daha sonra kiracılar için de Van ve Erciş’te 1000 konut verileceği belirtilerek başvurular alındı. 24 bin 564 depremzedenin başvurduğu konutlar için yapılan elemeler sonrası 10 bin depremzede geçen ay kuraya tabi tutuldu.


Araştırmada hüsran

1000 konut için yapılan kura çekim sonrası hak sahibi olan vatandaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda araştırmalara başladıklarını belirten Vali Münir Karaloğlu, yapılan araştırma sonrası hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi. Birçok vatandaşın sahte evraklar ve hayali adreslerle başvurduğunun ortaya çıktığına dikkat çeken Vali Karaloğlu,”Bu durum bizi çok üzdü. Çünkü biz aylarca bu müracaatları aldık. Kimsenin mağdur olmaması için çaba gösterdik. Yerinde yaptığımız...