28 / 03 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları kapalı pazar yeri

TOKİ Yapracık Konutları kapalı pazar yeri

ETİMESGUT Belediyesi, TOKİ Yapracık Konutları olarak bilinen Yukan Yurtçu Mahallesi'ndeki kapalı pazar yeri ile zabıta karakolu ve Etisem eğitim biriminin yer alacağı , hizmet kompleksinin inşaatını sürdürüyor.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor...

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Yapracık Konutları kapalı pazar yeri Haberi

TOKİ Yapracık Konutları kapalı pazar yeri

ETİMESGUT Belediyesi, TOKİ Yapracık Konutları olarak bilinen Yukan Yurtçu Mahallesi'ndeki kapalı pazar yeri ile zabıta karakolu ve Etisem eğitim biriminin yer alacağı , hizmet kompleksinin inşaatım sürdürüyor. 


Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel, yeni bağlanan mahallelerin mağduriyetlerini acilen çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi Bir yılda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Demirel, "Yeni mahallelerimize de hizmet götürüyoruz. Yeni parklar inşa ederek hizmete açtık. Kapalı pazar yeri, zabıta noktası ve Etisem biriminin yer alacağı güzel bir yatınmı tamamlamak üzereyiz" dedi! 


Hürriyet...