27 / 04 / 2024

TOKİ Yapracıka yeni kompleks mi inşa ediliyor

TOKİ Yapracıka yeni kompleks mi inşa ediliyor

Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı ve yakın zamanda nüfusu 35 binin üzerine çıkacak olan TOKİ Yapracık konutlarına kapalı pazaryeri ile zabıta karakolu ve aile hekimliği inşa ediyor.

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TİKA sözleşmeli personel alımı yapacak

TİKA yeni personel alımını yapılacağını açıkladı. Personel alımlarını yakından takip eden adaylar için TİKA yeni personel alımı yapılacağını belirtti. İşte haberin merak edilen ayrıntıları...

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'nin iki yeni projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iki yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ'nin o yeni projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den o ile tam 287 konutluk yeni proje geliyor! Hemen bakın!

TOKİ'den o ile tam 287 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ'nin o yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek!

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek... Hemen bu detaylara bakın...

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Yapracıka yeni kompleks mi inşa ediliyor Haberi

TOKİ Yapracıka yeni kompleks mi inşa ediliyor


Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı ve yakın zamanda nüfusu 35 binin üzerine çıkacak olan TOKİ Yapracık konutlarına kapalı pazaryeri ile zabıta karakolu ve aile hekimliği inşa ediyor. Belediye Başkanı Enver Demirel, çalışmalara başladıklarını ve kısa sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi. 

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde bulunan ve TOKİ Yapracık olarak adlandırılan bölgeye içerisinde kapalı pazaryeri, zabta noktası ve aile hekimliği binasının olacağı kompleks inşa ediyor. Toplu konutlarda yaşayanların rahatlıkla ulaşabileceği bir alana yapılan yatırım için ilk kazma vuruldu. 

Etimesgut Belediyesi, yaklaşık 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek tesisler için hafriyat çalışmalarına başladı. Projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 

Pazar sözü vermişti Projenin en önemli ayağını mahallenin büyük ihtiyacı olan kapalı pazaryeri oluşturuyor. Mahalle sakinleri Etimesgut Belediye Başkanı...