18 / 04 / 2024

toki yeni projeler

toki yeni projeler

TOKİ 4 ildeki projeleri kapsamında 717 yeni konut için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin yeni projeleri hangi illerde inşa edilecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

TOKİ'den 1.548 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı bitmeden 1.548 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 8 bin 334 yeni konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı içerisinde hayata geçireceği projeleri duyurdu. İşte o 26 proje...

TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.

TOKİ'den 3 bin 749 ucuz konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ve Nisan ayları içerisinde 3 bin 749 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den 821 ucuz konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kasım ayı içerisinde 821 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ 388 TL taksitle ev sahibi yapıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşın hayali TOKİ sayesinde gerçekleşiyor. Yeni Kalkınma Planı'na göre dar gelirli vatandaşlar için 280 bin kont yapılacak.

TOKİ 1.454 aileyi daha ev sahibi yaptı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 ilde toplam 1.454 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. 1.454 aile daha konut hayaline kavuştu...

TOKİ 11 yeni projenin ihalesine hazırlanıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt ve orta gelir grubuna yönelik projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

TOKİ 800 bin 114 konut rakamına ulaştı!

TOKİ, "Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği kapsamında 81 ilde, 3 bin 490 şantiyede 800 bin 114 konut rakamına ulaştı.

Dar gelirliye ucuz kiralık ev!

Kalkınma Bakanlığı tarafından devletin portföyündeki konutlar dar gelirli vatandaşa düşük fiyatla kiralanacak. Projeyi, TOKİ veya İller Bankası gibi bir devlet kurumu hayata geçirecek.

TOKİ, 2016 yılında rekor kırarak 64 bin konut üretti!

TOKİ Başkanı Turan, Yeşilyurt Belediyesi ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumu”na katıldı.

2016 yılında yepyeni şehirler geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan özel bir televizyonun canlı yayınında açıklamalar yaptı.

TOKİ 1 milyon konut hedefini aşacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2023 yılında "bir milyon konut" hedefini aşacakları söyledi. Turan, 2000'li yılların başında kısıtlı imkân ve kabiliyetlerle üretim yapıldığını, bugün tüm bunların arttığını ifade etti.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

TOKİ'den Erzurum'a tam 430 konutluk iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum'da da yeni projeler inşa ediecek. TOKİ Erzurum 2023 projeleriyle tam 430 yeni konut yer alacak...

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Denizli için 133 konutluk yeni proje!

Yeni projeler üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Projesi’nin ihalesini 8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

TOKİ'den Sinoplulara müjde! O ilçeye tam 177 yeni ve ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da 177 konut inşa edecek.

TOKİ’den yeni yatırım! TOKİ 100 bin konutla geliyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev alma hayali kuran vatandaşların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ’nin yeni projeleri, daha pek çok kişiyi ev sahibi yapacak. İşte o yeni projeler!

toki yeni projeler Haberi

toki yeni projeler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, düşük taksit ve düşük peşinat oranlarıyla dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor.  

Yeni konut yatırımlarınıhız kesmeden sürdüren TOKİ, 2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre, TOKİ, 4 ildeki 717 konutluk yeni projeleri için düğmeye bastı. 

Peki TOKİ'nin yeni projeleri hangi illerde inşa edilecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

 

TOKİ, yeni projelerini Sivas Akıncılar, Eskişehir Sarıcakaya, Ankara Nallıhan ve Çankırı Çerkeş'te hayata geçirecek. Projelerin ihaleleri hız kesmeden yapılıyor. 

Sivas Akıncılar'a 276 yeni konut geliyor

TOKİ, Sivas Akıncılar projesi için düğmeye bastı. TOKİ Sivas projesinin ihalesi 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Proje kapsamında Sivas Akıncılar...