25 / 04 / 2024

TOKİ Yeni Urfa projesi

TOKİ Yeni Urfa projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Yeni Urfa projesini tanıttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ Şanlıurfa Hilvan 2. Etap'a 98 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa İli Hilvan İlçesi 2. Etap'a altyapı ve çevre düzenlemesi kapsamında yeni konut inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 3 bin 636 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şanlıurfa'nın yeni Esentepesi, olarak adlandırılan Maşuk'ta biri 528, diğeri 836 olmak üzere toplam 1364 konutluk projenin yapım startını vermeye hazırlanıyor.

Bursa Nilüfer TOKİ yeni projesi!

Bursa Nilüfer TOKİ yeni projesi kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. Başvuruların 9 Aralık 2015 Çarşamba günü itibariyle başlayacağı proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri başvuru 2015!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri başvuru 2015 detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca inşa edilen Şanlıurfa Akabe projesinde 304 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvurusu ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu başvuru işlemleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu başvuru işlemleri bugün sona eriyor. Konut fiyatları 72 bin 154 TL'den başlangıç gösteren projede 180 ay taksit yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvuru tarihi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabilen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Yeni Urfa projesi Haberi

TOKİ Yeni Urfa projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesi yapıldı.

Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre salı günü yapılan ihale kapsamında iş yeri, dükkân ve konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.  1.etap 2.bölüm; 120 adet işyeri ve 8 adet dükkân ile 1.etap 3. bölüm; 58 adet konut ve 26 adet dükkân ihalesi ile “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 1.etap çalışmaları tamamlanmış olacak.
 
Modern mimari tarzda inşa edilecek projeyle; sosyal donatıları, peyzajı, otoparkları ile çağdaş, güvenli bir çalışma ve yaşam alanı...