16 / 04 / 2024

toki Yozgat Mutafolu konutları

toki Yozgat Mutafolu konutları

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 15 Mayıs 2017!

TOKİ tarafından Yozgat Boğazlıyan'da hayata geçirilen konutlar için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları 2017!

Yozgat Saraykent Toplu Konut Uygulaması'ndaki 27 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları 2017...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesindeki 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017...

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün!

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün yapılacak. Sonuçlar emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Yozgat Aydıncık kura sonuçları tam listesi 94 konut!

TOKİ Yozgat Aydıncık kura sonuçları tam listesi 94 konut henüz açıklanmadı. TOKİ Aydıncık projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek, sonuçlar açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi!

86 adet daireden meydana gelen TOKİ Yozgat Saraykent Evleri projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi ne zaman?

TOKİ Yozgat Saraykent kura çekim yeri!

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konutluk projede kura çekim işlemi 23 Şubat'ta yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent kura çekim yeri neresi?

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 konut kurası!

Toplamda 94 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Aydıncık 94 konut kurası ne zaman?

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konut kurası!

TOKİ Yozgat Saraykent 86 konutluk projesinde konut belirleme kurası için heyecan başladı. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent 86 konut kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekim günü!

Yozgat Aydıncık Belediyesi ve TOKİ'nin hayata geçirdiği Yozgat Aydıncık projesinde 94 adet daire bulunuyor. Peki, TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Yozgat Aydıncık 2017 kura tarihi!

Yozgat Aydıncık Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte inşa ettiği 84 dairelik TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde kura heyecanı sardı. İşte, TOKİ Yozgat Aydıncık 2017 kura tarihi...

TOKİ Yozgat Saraykent kura yeri!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 86 adet dairenin Konut Belirleme Kurası için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent kura yeri neresi?

TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekimi 2017!

94 konutluk TOKİ Yozgat Aydıncık projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Yozgat Aydıncık kura çekimi 2017 tarihi...

toki Yozgat Mutafolu konutları Haberi

toki Yozgat Mutafolu konutları

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.


Yozgat Mutafolu Mahallesinde yapılan TOKİ konutlarını açılış törenine Yozgat Vali Vekili Yavuz Güner, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımına 2011 yılında başlanılan konutların yapımının yüklenici firmalardan dolayı biraz geciktiğini belirterek, "Bu konutlar Yozgat’ın önemli sorunlarından bir tanesiydi. Yozgat’ta daha önce 3 etap TOKİ konutları yapıldı. Bu konutların diğerlerinden tek farkı dar gelirli ailelere hitap eden bir konut projesi olmasıydı. Dar gelirli olmalarından dolayı hemşehrilerimizin çeşitli sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıları belediye olarak biz, milletvekillerimiz, TOKİ yetkilileri ile birlikte yaşadık. Sıkıntıları atlattık ve şu anda anahtar teslimini yapıyoruz. Allah...