26 / 04 / 2024

TOKİ Yunuskent kurası ne zaman

TOKİ Yunuskent kurası ne zaman

TOKİ tarafından Yunusemre Belediyesi’ne gönderilen projelerin onaylanmasının ardından ihaleye çıkan Yunuskent Projesi’nin ilk etap ihalesi gerçekleştirildi. Yunuskent projenin ilk etap ihalesinin ardından ilk etap kura çekimleri için de geri sayım başladı

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu?

TOKİ arsa kurasının çekilişi milyonlarca vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

TOKİ yedek ne demek?

TOKİ'nin kurasını çektiği projelerde kazanan isimler asil ve yedek olarak açıklanıyor. Peki, TOKİ asil ne demek? TOKİ yedek ne demek?

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Yunuskent kurası ne zaman Haberi

TOKİ Yunuskent kurası ne zaman

Toplu Konut İdaresi tarafından Yunusemre Belediyesi’ne gönderilen projelerin onaylanmasının ardından ihaleye çıkan Yunuskent Projesi’nin ilk etap ihalesi gerçekleştirildi. Akgedik bölgesinde inşa edilecek olan Yunuskent projenin ilk etap ihalesinin ardından ilk etap kura çekimleri için de geri sayım başladı.

Yunusemre Belediyesi’nin kurulduğu günden beri hummalı bir şekilde yürüttüğü Toplu Konut çalışmalarının birinci etabın ihalesi Toplu Konut İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Yeni bir şehir kurmak konseptiyle yola çıkan Yunusemre Belediyesi, Akgedik bölgesinde toplam 5 bin 500 konut yapacak. Bu konutlardan bin 101 konut, 39 ticari alan ve bir adet caminin ihalesi ilk etap olarak yapımı gerçekleştirilecek. İlk etap ihalesine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da katılarak, ihaleyi yakından takip etti.

Toplam 164 milyon 453 bin TL’lik ihaleye 12 adet ulusal ölçekli büyük firma...