28 / 03 / 2024

TOKİ Yüreğir başvurusu 2018

TOKİ Yüreğir başvurusu 2018

Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin başvuruları ay sonuna kadar devam edecek. 

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Adana Yüreğir'de 13.3 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 11 gayrimenkulü 13 milyon 333 bin 797 TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüreğir'de 13.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 adet arsa toplamda 13 milyon 604 bin 143 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

TOKİ Yüreğir başvurusu 2018 Haberi

TOKİ Yüreğir başvurusu 2018


Yüreğir Atakent Mahallesi'nde yükselen 664 dairelik sosyal konut projesinde başvurular Şubat ayı sonuna kadar uzatıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaptığı açıklamada, konut başvurularının Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde alındığını belirterek, “Yoğun talep nedeniyle konut başvurularını şubat ayı sonuna kadar uzattık’’ dedi.

Başkan Çelikcan, ’’Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır’’ diye konuştu.

Sosyal konut projesi ile dar gelirli vatandaşların da ev hayalinin gerçekleşeceğini söyleyen Çelikcan, ’’Atakent Mahallemizde 644 konutluk projemizin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz 2018 yılı sonunda projeyi tamamlayıp noter huzurunda yapılacak kura ile konutlarımızı hak sahiplerine teslim etmektir. Sosyal...