26 / 04 / 2024

TOKİ yurt inşaatları

TOKİ yurt inşaatları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari Üniversitesi’ne ilave olarak 500 kişilik yurt yapılacağı belirtildi.Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor." denildi.

TOKİ yurt ve pansiyon inşaatlarına hız verdi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, öğrencilerin barınma sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi amacıyla sosyal donatı kapsamında başlattığı yurt ve pansiyon inşaatlarına hız verdi..

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

TOKİ'nin inşaatları ve ihaleleriyle ilgili 4 soru!

TOKİ tarafından yapılan inşaatlar ve ihaleler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

Döviz borcu olanların inşaatları yarım kaldı!

Yüksek döviz kuruna karşı gayrimenkul sektöründe önlemler alındı. TOKİ ortağı dışında kalan müteahhitler ise borçları nedeniyle inşaatlarını devam ettiremiyor.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Karaman 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli bir adet 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Trabzon'daki inşaatlar denetim altında!

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı çökme tehlikesi yaşadı!

Manyas ilçesinde yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprak malzemenin taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı.

Manyas yurt inşaatı tehlike saçıyor!

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprağın taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı. Bölgedeki iki bina da çökme tehlikesi üzerine boşaltıldı.

TOKİ yurt inşaatları Haberi

TOKİ yurt inşaatları

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ile işbirliğinde, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerini uygulamaya koydu. Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor. Aydın Söke’de 500, Balıkesir Ayvalık’da 300, Hakkari’de 500, Kocaeli Derbent’de 300 ve Şanlıurfa Birecik’te 300 öğrenci kapasiteli yurt projeleri hazırlık aşamasında yer alıyor. TOKİ, uygulama, ihale, proje ve hazırlık aşamasındaki yurtları tamamladığında üniversite öğrencilerine toplamda 40 ilde 43 bin 848 öğrenci kapasiteli 64 yurt kazandırmış olacak”...