20 / 04 / 2024

toki zonguldak projesi

toki zonguldak projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Zonguldak projesinde 369 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

Zonguldak Terakki TOKİ 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım'da saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak Karapınar'a 128 yeni konut!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesine 128 adet konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Aydın, TOKİ konutlarıyla ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak projesindeki konut sayısı artacak mı?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, TOKİ Başkanlığından Alaplı, Ereğli ve Çaydeğirmeninde emeklilere yönelik konut çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TOKİ projesi Zonguldak’ın yüz akı olacak!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, toplu konut, Site’deki spor salonu, tüneller, duble yollar ve şehir stadındaki tribün çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ Zonguldak'ta konut mu yapacak?

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ projesi ile ilgili konuştu. Sarıoğlu, TOKİ’nin sağlamış olduğu kira öder gibi ev sahibi yapacak olan projeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları ne zaman bitecek?

147 konuttun kura usulü ile satışa sunulacağı TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri ‘nde toplam 556 konut yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları ne zaman bitecek?

TTK, TOKİ ile Zonguldak'ta 2 bin 500 konut yapacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan işbirliği sonucu gündeme gelen 2 bin 500 dairelik konut projesi başlıyor. Bilgilendirme toplantısı yapılacak...

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak'ta 2 bin 500 konut inşa edecek!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun toplu konut işine girmesi beraberinde farklı tepkilere de neden oldu. Sürekli düşen kömür üretimi karşısında tepkilerini dile getiren çevrelerin; "TTK yöneticileri kömür işini bırakıp konut işine girsin" sözleri dikkat çekiyor

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! O ilçede 369 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Zonguldak projesinde 369 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Zonguldak Devrek 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki zonguldak projesi Haberi

toki zonguldak projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için tarih belli oldu. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu projesi merkez ilçesinde yükselecek. 

Aktarılan detaylara göre, Üzülmez TTK Lojmanları ve Çevresi 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 369 konut inşa edilecek. 

Yer tesliminden itibaren 600 (AltıYüz) takvim gününde tamamlanacak olan TOKİ Zonguldak Merkez projesinin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.
 

İKN    :    2022/660115 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası  ...