29 / 03 / 2024

tokiBursa Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek

tokiBursa Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek

Bursa'da yaklaşık 1,5 milyon metrekare alanda, 19 farklı sektörde faaliyet gösteren, 2 bin 988 işletmeyi aynı çatı altında toplayan ve 125 dükkanlık ilk etabı tamamlanan Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temel atma töreni yarın gerçekleştiril

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Çelikten üzücü haber! Dev sektörün üretiminde büyük kayıp!

Türkiye’nin en önemli sanayi sektörlerinin başında gelen ham çelik üretiminde, başta yurt dışındaki durgunluk nedeniyle büyük düşüş yaşandığı bildirildi.

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

tokiBursa Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek Haberi

tokiBursa Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyon metrekare alanda, 19 farklı sektörde faaliyet gösteren, 2 bin 988 işletmeyi aynı çatı altında toplayan ve 125 dükkanlık ilk etabı tamamlanan Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temel atma töreninin yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa merkezdeki esnaf ve sanatkarların şehir içindeki iş yerlerinden modern ticaret alanına taşınması amacıyla Kestel ilçesi Çataltepe mevkisinde inşası sürdürülen Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temelinin yarın atılacağını belirtti.


TOKİ'nin kurulduğu 1984'ten bu yana amacının, konuta erişmekte zorlanan vatandaşlara bu imkanı tanımak olduğunu vurgulayan Turan, 2002'den bugüne kadar 679 bin vatandaşın TOKİ tarafından konut sahibi yapıldığını ifade etti.


Turan, bugün gelişen Türkiye ile ihtiyaç ve taleplerin değiştiğini, bu kapsamda 81 ilde yaklaşık 700 şantiyede...