29 / 03 / 2024

tokiden eğitime destek

tokiden eğitime destek

TOKİ, konut projeleri kapsamında, GMYO ile birlikte 3 bin 336 derslikli 110 okulu tamamladı.

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, o çocuklarının eğitimine destek olacak! Hemen siz de bir göz atın!

Ağustos ayında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli destek ödemeleri hakkında bilgi paylaşımını sürdürüyor. İşte detaylar...

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?

Eğitime bir hafta ara verildi, kamu ihaleleri ertelendi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime bir hafta ara verilirken, depremlerden etkilenen illerde 7-17 Şubat tarihlerinde yapılacak ihalelerin, ihale tarihinden itibaren 2 hafta sonra aynı saatte yapılmak üzere ertelendiği duyuruldu.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Aileye, enerjiye ve eğitime verilen destek 25 milyarı bulacak! Kimler bu destekten yararlanacak

Devletin yeni dönem sosyal yardım paketi dahilinde enerji ve aile destek tutarları yükseltilecek. Tüm bunlarla birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bildirdiği üzere, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim desteği verilecek.

Engelli bireysel eğitim desteğine zam geldi! 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan 2022 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere verilecek destek fiyatları arttı. Peki 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu? İşte detaylar...

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz" dedi. 

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

tokiden eğitime destek Haberi

tokiden eğitime destek

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projeleri kapsamında, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) ile birlikte bugüne kadar 391 okulun yapımını projelendirirken, 3 bin 336 derslikli 110 okulu tamamladı.

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, idare tarafından projelendirilen toplu konut alanlarında, sosyal donatılar kapsamında, Emlak GMYO ile birlikte 7 bin 354 derslikli 231 ilköğretim okulu, 2 bin 595 derslikli 75 lise ve 192 derslikli 48 anaokulu olmak üzere toplam 10 bin 141 derslikli 354 okulun inşaatını başlattı. Başlatılan bu okullardan; 2 bin 514 derslikli 75 ilköğretim okulu, 766 derslikli 21 lise ve 56 derslikli 14 anaokulu olmak üzere toplam 3 bin 336 derslikli 110 okul tamamlanarak eğitime açıldı. Bu okullarla birlikte 60 spor salonu ve 36 kütüphanenin de projelendirildiği, 18 spor salonu ve...