19 / 04 / 2024

Tokiden emeklilere konut

Tokiden emeklilere konut

Toplu konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye’de 2016 yılında 70 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyledi. Turan, ayrıca Kastamonu’da ikamet eden emeklileri ev sahibi de yapacaklarını kaydetti.

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.

TOKİ'nin 250 lira taksitle konut uygulaması ne zaman başlayacak?

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Yeni dönemde, başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile alt gelir grubuna yönelik konutlarımızı önümüzdeki haftadan itibaren arz edeceğiz" dedi.

Toki Isparta'da emekliye ucuz konut yapacak!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Eısal'ın "Isparta'da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz'' dedi.

TOKİ 250 TL taksitle ev sahibi yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Başta emeklililer ve dar gelirlilere hitap etmek üzere 240 ay vade, 250 TL taksitle TOKİ konutlarını sunacağız" dedi.

Faruk Çelik: Emeklilerin Toki talebine sıcak bakıyorum!

TOKİ tarafından emeklilerin bütçelerine uygun konut yapılması talebine sıcak baktığını ifade eden Bakan Faruk Çelik, söz konusu talebi bugün sıcağı sıcağına Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ileteceğinin sözünü verdi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

TOKİ’den 81 ile ucuz konut projesi! Gençlere, emeklilere özel müjde! Bu fırsatı bir daha bulamazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra, ‘TOKİ 81 ilde konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman alınacak? TOKİ 81 ilde sosyal konut projesi ne zaman başlayacak?’ sorularının cevapları hiç kuşkusuz arama motorlarında en çok aratılan konulardan biri. İşte detaylar…

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

Tokiden emeklilere konut Haberi

Tokiden emeklilere konut

Toplu konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye’de 2016 yılında 70 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyledi. Turan, ayrıca Kastamonu’da ikamet eden emeklileri ev sahibi de yapacaklarını kaydetti. TOKİ Başkanı Turan, daire başkanlarıyla birlikte Kastamonu’ya gelerek Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. Ardından Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kastamonu’da 4’üncü etap çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kastamonu’da evi olmayan emeklilerin öncelik hakkının bulunacağını belirten Turan, bu kapsamda Kastamonu’da TOKİ adı altında konut yapılacağının müjdesini verdi. Kastamonu’da evi olmayan emeklileri konut sahibi yapacaklarını vurgulayan Turan, Belediye Başkanı Babaş’ın önerdiği üç arsanın da yaptıkları incelemeler sonunda hazır olduğu kanaatine vardıkları an Mart ayında şantiyeyi kuracaklarını ve üç arsada da çalışmalara başlanacağını kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki yıl...