25 / 04 / 2024

tokiden emekliye konut müjdesi

tokiden emekliye konut müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ'nin 250 lira taksitle konut uygulaması ne zaman başlayacak?

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Yeni dönemde, başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile alt gelir grubuna yönelik konutlarımızı önümüzdeki haftadan itibaren arz edeceğiz" dedi.

TOKİ emekliyi 350 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapacak!

Kirada oturan emeklinin uygun fiyatla ev sahibi olabilmesi için TOKİ düğmeye bastı. Anadolu'da emeklilere konut yapımına başladıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, 'Gelen talepleri değerlendiriyoruz. Emekli dernekleri birleşip bize gelebilir' dedi.

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 81 ildeki dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 81 ildeki sosyal konut için başvurular ne zaman başlayacak? Evlerin taksitleri kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

Emekliye ve dar gelirliye TOKİ'den son dakika konut müjdesi! TOKİ yeni kampanyası için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dar gelirli ailelerin merakla beklediği TOKİ projeleriyle ilgili olarak emekliler, dar gelirliler ve evi olmayan vatandaşlar için 81 ilde rekor sayıda konut inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası, emeklilere özel yüzde 0.99 faiz oranı ile özel konut kredisi kampanyasını sunuyor. Kampanyada 180 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. İşte kampanya detayları...

TOKİ Bayburt'ta emekliler için 263 konut yapıyor!

TOKİ tarafından Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında 16 bloklu 263 adet konut yapımına başlandı...

Ziraat Bankası’ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaşını bankadan alan emeklilere özel konut kredisi faizleri sunuyor. Emeklilerin ikinci el konut için talepleri %0.94 faizle karşılanıyor.

Emekliye düşük taksitli konut imkanı!

Devlet, yoksul, bakıma muhtaç, kimsesi olmayan yaşlılar için birçok destek veriliyor. TOKİ ve Türkiye Emekliler Derneği emekliler için düşük taksitli konut imkanı sunuyor.

TOKİ'den 300 lira taksitle konut!

Dar gelirli ve emekliye ucuz konut üreten TOKİ, 4 binden fazla daireyi satıyor. Fiyatları 66 bin TL'den başlayan evlerde en düşük taksit 300 lira olarak açıklandı.

Emekliye ucuz konut rehberi!

TOKİ’nin ucuz konut kampanyasında başvuru sırası emekli vatandaşlara geldi. Projelerde yer alan konutların fiyatları 116 bin TL'den, aylık taksit bedelleri ise 388 TL'den başlıyor.

tokiden emekliye konut müjdesi Haberi

tokiden emekliye konut müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı. Toplu Konut İdaresi'nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğu belirten Turan, "Önümüzdeki 8-9 yıl içerisinde alt ve orta gelir grubuna yönelik asgari 550 bin konut daha üreteceğiz. Böylelikle 2023 yılında Toplu Konut İdaresi binalarında oturan vatandaş sayımız 5,5-6 milyon olacak" dedi. 


250 LİRA TAKSİTLE EV 

Yeni dönemde asıl vizyonun, kuruluş amacına uygun olarak, konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten Turan, şunları kaydetti:"Yeni dönemde, Başbakanımızın bize hedef gösterdiği başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile alt gelir grubuna yönelik konutlarımızı önümüzdeki haftadan itibaren arz edeceğiz....