27 / 04 / 2024

tokinin yaptığı evlerin sayısı

tokinin yaptığı evlerin sayısı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? şeklinde sorular sormaktadır. İşte merak edilenler!

Homend, Hurriclean süpürge, Ironpower ütü ve Royaltea çay makinesi şimdi aynı pakette! İşte 25 Eylül 2022 fiyatları 

Homend en çok tercih edilen 3 ürünü aynı pakette topladı ve indirim yaptı. Evlerin kahramanlarını bir araya getiren Homend, İron Power 1162H Buharlı Ütü, Hurriclean Multi Siklon 1231h Süpürge ve Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi’ni kaçırılmayacak fiyatla sunuyor. İşte 25 Eylül 2022 Homend fiyat

Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? Prefabrik evlere bakım gerekir mi?

Prefabrik ev alacak ya da sıfırdan yaptırmayı düşünenler, bakım konusuna da dikkat ediyor. Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? İşte yanıtı!

Denizi gören evlerin kirası tavan yaptı!

Kiralık ev piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ev kiralarının tavan yaptığı şu günlerde sahilde bulunan evlerin kirası 35 bin TL'yi gördü.

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Van'da yıkılan evlerin yerine çelik konstrüksiyonlu yeni evler yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Ürettiğimiz hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettik!

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Tatil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Artık ihitiyaç haline gelen yazlık evlerin fiyatları son zamanlarda tavan yapmış durumda. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İsrail'de Arap beldelerindeki evlerin yıkımını hızlandıracak düzenleme!

İsrail meclisindeki Filistinli milletvekillerinden Ahmed et-Tıybi, Arap beldelerindeki evlerin yıkılması ile ilgili açıklama yaptı.

Üsküdar'da 2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı!

Üsküdar'da 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Çukurova GİAD, Adana Huzurevi'ne dört ev yaptırdı!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

1963 yılında Gaziosmanpaşa'da 533 göçmene tapu verilmiş!

1963 yılında hükümetin Gaziosmanpaşa'da göçmenler için yaptığı evlerin tapuları verilmiş. İmar ve İskan Bakanı Gökay ve İçişleri Bakanı Bekata'nın da katıldığı merasimden sonra 533 göçmene evlerinin tapusu dağıtılmış.

tokinin yaptığı evlerin sayısı Haberi

tokinin yaptığı evlerin sayısı


Bu konutlardan 238 bin 654'ünü sosyal konutlar oluştururken, 44 bin 493 konut ise TOKİ ve Emlak Konut'un 'Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı' uygulamasıyla yapıldı. TOKİ, konutun yanı sıra yine 5 yılda 9 bin 976 derslikli 349 okul, 270 ticaret merkezi, 60 spor salonu, 66 sağlık ocağı, 15 hastane ve 36 kütüphane yaptı. TOKİ yatırım maliyeti yaklaşık 17 milyar YTL olan bin 700 ayrı ihale gerçekleştirirken, konutlardan ekonomiye aktarılan pay ise 11 milyar YTL'yi buldu. CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği TOKİ konutları ve 22 Temmuz seçimleri öncesinde yapılan TOKİ açılışlarına ilişkin soru önergesini, Başbakan adına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek yanıtladı. Bakan Çiçek'in verdiği yanıta göre,...