18 / 04 / 2024

Toksun Evler Yapı

Toksun Evler Yapı

Toksun Evler Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şefik Tosun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik evler kaç para oldu? 70 metrekare prefabrik ev ne kadara yapılıyor?

Prefabrik evler diğer betonarme evlere göre daha cüzi bir fiyat aralığında yapılmakta ya da satılmaktadır. Aynı şekilde bu evler de bakım istemektedir. İşte hem fiyat hem de prefabrik ev bakımına dair detaylar!

2023 Prefabrik ev ne kadara mal olur? 100- 120 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evler, yapımı ve kurulumu bakımından kolay olan konut tiplerindendir. Bu yüzden de her detay merak edilmektedir. İşte prefabrik evlere dair ayrıntılar!

Prefabrik evler 290 bin TL! Prefabrik ev 3+1, 2+1 fiyatları 2023!

Prefabrik evler yapılışı ve teslim ediliş süresi ile diğer betonarme evlere göre farklılık gösterir. Peki “Prefabrik evler ne kadar? Ucuz prefabrik evler var mı?” İşte detaylar!

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

110 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yapılışları açısından hızlı sahip olunabilen konutlardan. Arsası olan kişiler, prefabrik evlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istiyor. Prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evlerin özellikleri neler?

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları! Başvurular nasıl yapılacak?

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları nasıl yapılacak? Arkatlı Evler Çamçeşme projesine nasıl başvurulur? Arkatlı Evler başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Depremde yıkılan binaların yerine yenisinin yapılması doğru mu?

Ege'de Sonsöz köşe yazarı Mehmet Karabel bugünkü köşesinde Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın İzmir'le ilgili uyarılarını kaleme aldı. İşte Mehmet Karabel'in 'Depremin yıktığı yere yeni evler yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Toksun Evler Yapı Haberi

Toksun Evler Yapı


Toksun Evler Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şefik Tosun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 27 Şubat'ta kurulan Toksun Evler Yapı Emlak Şirketi'nin iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri yurt içi ve yurt dışındakonut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Toksun Evler Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih Mahallesi, 859 Sokak, 16 Bina, Daire 4,...