19 / 04 / 2024

Toledonun sırrı nedir

Toledonun sırrı nedir

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Diyarbakır Sur’u öyle inşa edeceğiz ki aynen Toledo gibi mimari dokusuyla herkesin görmek istediği bir yer haline gelecek" dedi.

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Senetlerde zaman aşımı süresi nedir?

Ticaret alanında çok fazla kullanılan senetler, Türk Ticaret Kanunu kapsamında düzenlenmektedir. Buna göre günlük yaşamda satış sözleşmesi ya da ödünç sözleşmesi olarak kullanılan senetler de kıymetli evraklar statüsünde bulunuyor.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Askı süresi nedir?

İmar planları birçok taşınmaz, tarla ve arsa sahibini ilgilendiren bir konudur. Bu nedenle imar planları ile ilgili süreçlerin öğrenilmesi elzemdir. Askı süresi de bunlardan biridir ve imar planlarında sıklıkla bahsedilen bir süreçtir. Peki askı süresi nedir ve en fazla ne kadardır?

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Nokia sahalara çok sağlam döndü: Devlet sırrı gibi saklanan Nokia XR 21 özellikleri ortaya çıktı!

Nokia, bir fiyat performans ürünü olarak tasarladığı ve dayanıklı bir telefon olarak nitelendirdiği Nokia XR21 modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Cihazın özellikleri kaynaklardan elde edildi ve XR21'in sahip olacağı özellikler ortaya çıktı.

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Arçelik Elektrik Süpürgesi fiyatları ne kadar? Hangi model, kaç TL? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik süpürgeler tertemiz evlerin etkili sırrı. Peki, birbirinden farklı fiyat ve özelliklere sahip Arçelik Elektrikli Süpürgeler ne kadar? TornadoFlex, TornadoEco Champ, Tornado Silence, toz torbasız Arçelik süpügeler kaç lira? İşte listemiz...

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

Toledonun sırrı nedir Haberi

Toledonun sırrı nedir

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Diyarbakır Sur’u öyle inşa edeceğiz ki aynen Toledo gibi mimari dokusuyla herkesin görmek istediği bir yer haline gelecek" dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mekke ve Medine ziyaretinin ardından Suudi Arabistan yönetimi ile temaslar ve Suudi yatırımcılar grubu ile toplantı için Riyad’a geçti. Kraliyet konukevinde gazetecilerle sohbet eden Davutoğlu’na; Sur’u, terörle mücadele operasyonlarını, sosyal destek planlarını, Cenevre’yi sorduk.


-Kâbe’den açayım konuyu.. Sabah namazında, bir Diyarbakırlı “Diyarbakır’dan selam” diye seslendi. Bir de tavafta iken, bir Kürt “Bayırbucak Türkmenlerine yardım edin” diye bir şey söylemiş. O anlarda ne hissettiniz?


Mescid-i Nebevi’den otele gelirken bir çocuk, “Ben Diyarbakırlıyım” diye geldi, sarıldı. “Bize dua edin” dedi. 23 Temmuz’da operasyonların başlaması doğru bir karardı. Aldığımız karar, dört halkadan oluşan terör zincirini kırmaktı. Kuzey Irak’a ağır darbe...