23 / 04 / 2024

Tolga Alişoğlu

Tolga Alişoğlu

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Tolga Alişoğlu: Sign of the City Awards, rekabetçi bakış açısını tetikliyor!

SİGN of the City Awards'ın Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörünü bir araya getirdiğini ifade eden Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu yarışmanın inşaattaki rekabetçi bakış açısını tetikleyeceğini dile getirdi.

Ramazan Bayramı'nda Vialand 500 bin ziyaretçiyi yakaladı!

İstanbul'da temapark ve alışveriş merkezinden oluşan Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Ramazan'da 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Ramazan Bayramında ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti.

Tolga Alişoğlu, mesaisinin büyük bölümü 'eğlenceyle' geçiyor!

VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu'nun mesaisinin büyük bölümü 'eğlenceyle' geçiyor. Alişoğlu işinden en çok eğlence ünitelerinin kontrolünü yaptığı anlarda keyif aldığını söylüyor Tolga Alişoğlu daha önce de önemli projelere imza attı...

Vialand 6 ayda 500 bin kişiyi ağırladı!

Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu Vialand'ın yeni sezon hazırlıklarını başladığına dair bir basın bildirisi yayınladı. Türkiye’nin ilk ve tek tema parkı Vialand, 6 ayda 500 bin kişiyi ağırladı...

Tolga Alişoğlu kimdir?

VIALAND’in yeni Genel Müdürü Tolga Alişoğlu kimdir? Tolga Alişoğlu bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Skyturk360 Eski Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu'nun biyografisi bu haberde...

Tolga Alişoğlu Vialand Genel Müdürlüğü görevine getirildi!

Alışveriş merkezi, tema park, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND ’in genel müdürlüğü görevine Tolga Alişoğlu getirildi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Tolga Alişoğlu Haberi

Tolga Alişoğlu

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş imkânı sağlayan Vialand, 2014'te ürettiği iş hacmiyle ekonomiye 200 milyon avro (yaklaşık 840 milyon TL) katkıda bulundu. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "Vialand'ın yeni yatırımlarına 2015'te hız vereceğiz. Antalya'da bir arayışımız var. Türkiye'nin çevresinde kuzey, güney ve batıda çeşitli ülkelerden yatırımcılar ve devletler bazmda teklifler alıyoruz. Vialand markalı ürünlerden sadece geçen yıl 3 milyon TL ciro elde edildi. 2015'te yeni markalar ihraç edeceğiz" dedi. 


Türkiye...