26 / 04 / 2024

Tolga İdikat Emlakjet

Tolga İdikat Emlakjet

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri etkisini gösterdi, ev sahipleri fiyatları düşürmeye başladı!

Gayrimenkul piyasasında manipülatif hareketleri önlemek amacıyla Ticaret Bakanlığı’nın başlatmış olduğu fahiş fiyat denetimleri etkili oldu. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yapılan denetimlerle, yüksek bedeller isteyen konut sahiplerinin satılık fiyatlarını düşürmeye başladığını söyledi.

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı çekiciliğini koruyor!

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, "Emlakjet verilerine göre satılık konutun fiyatı bir yılda yüzde 44 artarken konut satışlarındaki seviye gayrimenkulün yatırım seçeneği olarak ne kadar ön planda olduğuna işaret ediyor" diye konuştu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga İdikat Emlakjet Haberi

Tolga İdikat Emlakjet

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in Genel Müdürlüğüne, Emlakjet’in gelecek stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından sorumlu Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga İdikat atandı.

Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İstatistik bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği bölümünde tamamlayan Tolga İdikat, iş hayatına QNB Finansbank’ta başladı. Daha sonra Yapı Kredi Bankası’nda Kıdemli CRM Analiz Uzmanı olarak çalışma hayatını sürdürdü. Tolga İdikat, 2009'da çalışmaya başladığı Vodafone’da farklı pozisyonlarda deneyim kazandıktan sonra Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı.

Ekim 2017'de iLab Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük emlak seri ilan portalından biri olan Emlakjet’e transfer olan Tolga İdikat, Genel Müdürlük görevine atanmadan önce, Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emlakjet’in gelecek stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından...