26 / 04 / 2024

tolga idikat konut fiyatı açıklamaları

tolga idikat konut fiyatı açıklamaları

Türkiye genelinde satılık ev fiyatlarında artış devam ediyor. Uzmanlar ev fiyatlarındaki artışın durmayacağını bu nedenle ev sahibi olmak için doğru zaman olduğunu dile getirdi. 

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kovid-19'la konut sigortası ön plana çıkacak!

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan yaptığı açıklamada, "Mart ayından bu yana olduğu gibi bundan sonraki süreçte de evlerde daha fazla zaman geçireceğimiz için konut sigortaları öne çıkacak" dedi.

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Tolga Ülkealan: Konut fiyatları artacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, gayrimenkul sektöründeki kur etkisini değerlendirdi. Ülkealan, konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatların artacağını söyledi.

Konut fiyatlarında maliyet sebebiyle düşüş olmayacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan yaptığı açıklamada konut fiyatlarında beklenenin aksine bir düşüş olmayacağını söyledi.

Teşvikler konut sektörünü hareketlendirdi!

Ülkelan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, konut sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Sektördeki gelişmelerin olumlu olduğunu söyleyen Ülkealan, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Konut alıcısı için en karlı dönem!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, içinde bulunduğumuz zaman diliminin konut almak için en uygun zaman olduğunu dile getirdi. 

Türkiye'de en çok yatırım amaçlı konut alınıyor!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Türkiye’de konut anlayışına dair değerlendirmer yaptı. Ülkealan “Genellikle yatırım amaçlı konut alınıyor” dedi.

6 milyon kişi boş konut projelerine yerleştirilsin!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Candaş Tolga Işık bugünkü yazısında, İstanbul'daki yapılaşmayı anlattı. 600 bin binanın yıkılabileceğini ifade eden Işık, 6 milyon kişi boş konut projelerine yerleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

İstanbul'da konut fiyatı yüzde 10 arttı!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık, İstanbul'da son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 110 arttığını söyledi. Türkanık, İstanbul'da bir evin metrekare satış fiyatının 2 bin 600 TL olduğunun söyledi.

TOKİ, alt gelirlilere daha çok konut üretmeli!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık: "Orta ve alt gelir grubunun İstanbul'da ev sahibi olması giderek zorlaştığını ve alt gelir grubu için daha fazla konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

tolga idikat konut fiyatı açıklamaları Haberi

tolga idikat konut fiyatı açıklamaları

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; gayrimenkul fiyatlarının kasım ayında yüzde 10 oranında hızlı bir artış kaydettiğini dile getiren Emlakjet CEO’su Tolga İdikat ev almak için doğru zaman olduğunu, konut fiyatlarının gelecek dönem yüzde 45 oranında yükseleceğini söyledi.  Gayrimenkul piyasası hakkında değerlendirme yapan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, son 5 yılın en yüksek artış rakamının Kasım ayında yüzde 10 olarak gerçekleştiğinin altını çizdi. 

Kurdaki artışın gayrimenkul piyasasını hemen etkilediğini söyleyen İdika, “Normalde gayrimenkulde kasım ve aralık ayları biraz daha düşük sezondur ve ocak ayından itibaren talep artar. Biz şu anda konut aramalarında da yüzde 10’a varan bir artış görüyoruz. Fiyatlar artıyor ve artacağıyla ilgili de piyasada ciddi bir beklenti var. Dolayısıyla alıcıda da ‘bu...