29 / 03 / 2024

Tolga Ortancıl kimdir

Tolga Ortancıl kimdir

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi?

Türk iş insanı Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi? Nevgül Bilsel Safkan'ın çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Lütfi Yenel kimdir? Lütfi Yenel’in mesleği nedir? Lütfi Yenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Tolga Ortancıl kimdir Haberi

Tolga Ortancıl kimdir

Güzel Köylü dizisinin ''Celal''i Tolga Ortancıl, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, genç oyuncu Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isminde restoran açtı.

Oyunculuğunun yanı sıra artık bir işletme sahibi olan oyuncu, "Oyunculuk ilk göz ağrım. Hiçbir meslek onun yerini tutamaz ama bir işletme açmak hayallerim arasındaydı. Annemle omuz omuza verdik. Yatırım amaçlı bir değerlendirme yapmak istedim. İşlerin başındayım." diye konuştu.

Genç oyuncuya yakın arkadaşları Miray Daner, Kubilay Aka, Cihan Şimşek, Sinem Şimşek, Burak Can, Burak Yörük, Yağmur Ün, Mert Denizmen, Duygu Gürcan, Özgün Karaman, Cemre Beygüven, Ege Şarman, Aykut Karatay ve Ortancıl'ın menajeri Tümay Özokur da destek verdi.