24 / 04 / 2024

Tolga Ülkealan kim

Tolga Ülkealan kim

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, içinde bulunduğumuz zaman diliminin konut almak için en uygun zaman olduğunu dile getirdi. 

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Tolga Ülkealan: Konut fiyatları artacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, gayrimenkul sektöründeki kur etkisini değerlendirdi. Ülkealan, konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatların artacağını söyledi.

Sunset İncek'te aile odaklı yaşam!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

İnşaat sektörüne yerli ürün kullanımı can suyu olacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yaptı. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Ev almak isteyenler için kazanç vakti!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Konut fiyatlarında maliyet sebebiyle düşüş olmayacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan yaptığı açıklamada konut fiyatlarında beklenenin aksine bir düşüş olmayacağını söyledi.

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

Teşvikler konut sektörünü hareketlendirdi!

Ülkelan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, konut sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Sektördeki gelişmelerin olumlu olduğunu söyleyen Ülkealan, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Konut alıcısı için en karlı dönem!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, içinde bulunduğumuz zaman diliminin konut almak için en uygun zaman olduğunu dile getirdi. 

Sunset İncek'te dairelerde +1 seçeneği!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

Türkiye'de en çok yatırım amaçlı konut alınıyor!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Türkiye’de konut anlayışına dair değerlendirmer yaptı. Ülkealan “Genellikle yatırım amaçlı konut alınıyor” dedi.

İnşaat sektöründe yerli üretimin önü açılmalı!

İnşaat sektörünün ivme kazanması için dışa bağımlılığın azaltılması gerektiğinin altını çizen Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yerli üretimin önünün açılması gerektiğini söyledi..

KDV ve tapu indirimi konut piyasasını hareketlendirecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, uygulanan KDV ve tapu indirimlerinin piyasalara hareketlilik getireceğini söyledi.  

Tolga Ülkealan kim Haberi

Tolga Ülkealan kim

“Biz şirket olarak; ‘Doğru lokasyon, doğru proje, doğru fiyat her zaman başarıya ulaştırır.’ ilkesini benimsemiş bir kurumuz” ifadelerini kullanan Tolga Ülkealan “Nüfus arttıkça, şehirler geliştikçe gayrimenkule her daim talep olacak ve bu da sektörü her zaman canlı tutacaktır.  Bakanlar Kurulu’nun KDV ve Tapu harçlarında yaptığı indirimler sektörü heyecanlandırmıştır. Biz, Ülkealan Yapı olarak Sunset İncek projemizde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve hatta kişiye özel ödeme planı uygulayarak da, bu indirime destek vermiş bulunuyoruz. Konut alıcısının şu anda alım yapmak için en karlı dönemidir”

Bakanlar Kurulu tarafından kararın konut sektöründe canlılık yaşatacağına dile getiren Ülkealan sözlerine şunları söyledi: “Bizde Ülkealan Yapı olarak yeni başladığımız projemizde Bakanlar Kurulu tarafından verilen bu destek ile önümüzdeki günlerde sektörün çok daha iyi duruma geleceği...