16 / 04 / 2024

tom brady evi

tom brady evi

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Harabe evi 7 günde baştan yarattı!

22 yaşındaki Tom Zarb, satın aldığı harabe evi 7 günde yeniden inşa etti. Harabe halindeki evin değişimine inanamayacaksınız.

İşte Tom Ford’un muhteşem evi!

Moda tasarımcısı ve aynı zamanda film yönetmeni olan Tom Ford’un hayatı sanki bir filmin içerisindeymiş gibi geçiyor. İşte ünlü tasarımcı Tom Ford’un muhteşem evi…

Gisele Bundchen, Los Angeles'taki evini satıyor!

Rüya çabuk bitti. Manken Gisele Bundchen ve futbolcu eşi Tom Brady, Los Angeles’ın Brentwood bölgesindeki rüya mâlikanelerini satıyor.Malikane ikiliye 40 milyon dolara mâl olmuştu.

Gisele Bundchen ve Tom Brady evlerini Architectural Digest dergisine açtı!

Gisele Bundchen ve sporcu kocası Tom Brady sonunda hayallerindeki eve kavuştu. Yeni yuvalarının kapısını Architectural Digest dergisine açtı. Bundchen ve Brady'nin ünlü komşuları arasında Arnold Schwarzenegger ve Heidi Klum da bulunuyor.

Gisele Bündchen ve Tom Brady'nin şatosu tamamlandı!

Top model Gisele Bündchen ile futbolcu kocası Tom Brady'nin Los Angeles'ta bulunan evlerinin tadilatı tamamlandı

Katie Holmes Tom Cruise'dan kızlarına 24 bin dolarlık oyun evi!

Katie Holmes ve Tom Cruise kızları Suri Cruise'a 24 bin dolar değerinde bir oyun evi satın aldı

Katie Holmes ve Tom Cruise kızlarına 90 bin TL'lik oyun evi aldı!

Tom Cruise ile Kate Holmes 6 yaşındaki kızları Suri'ye 90 bin TL değerindeki oyun ev satın aldı...

tom brady evi Haberi

tom brady evi

Eski amerikan futbolunun gözde oyuncusu Tom Brady sosyal medyasından yaptığı açıklamada 22 yıl boyunca tecrübe sahibi olduğu kariyerine son noktayı koyduğunu açıkladı. Kariyerinin en önemli kısmında büyül rolü bulunan eşi Brezilyalı manken Gisele Bündchen'e teşekkürlerini iletti. Tom Brady, antrenörlerine, takım arkadaşlarına ve taraftarlarına veda ederken  konuşmasının büyük bir kısmını Gisele Bündchen'e ayırarak hayatındaki tüm başarılarının asıl sahibinin eşi ve ailesi olduğundan bahsetti..

Milliyet'te yer alan habere göre; Tom Brody açıklamalarını detaylandırarak en büyük destekçisinin ailesi olduğunu ve her zaman ailesinin arkasında durduğundan bahsetti; "Aslında en büyük başarım ailem. Her zaman kariyerime odaklandıysam bunda ailemiz için her fedakârlığı yapan, sevgi dolu, insanı destekleyen eşimin büyük payı var. Onun özverisi profesyonel olarak zirvelere ulaşmamı sağladı. Bunun değerini kelimelerle anlatmak gerçekten zor" ifadelerini kullandı.