16 / 04 / 2024

tomarza ruhsatsız ev

tomarza ruhsatsız ev

Tomarza Belediyesi ruhsatsız yapılan bir evi yıkmak istedi. Ev sahibi Mehmet Üstünsoy annesi ile torunları inşaat halindeki evde oturma eylemi yaparak yıkıma engel olmaya çalıştı.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Trabzonlu vatandaşlara ruhsatsız ve iskansız konut uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), vatandaşları iskansız ve ruhsatsız konutlara karşı uyardı...

Gaziantep'te ruhsatsız inşaatlara beton satılmayacak!

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde ruhsatsız inşaatlara beton satışının yapılmayacağını dile getirdi.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

tomarza ruhsatsız ev Haberi

tomarza ruhsatsız ev

Tomarza'ya bağlı Akdere mahallesinde Mehmet Üstünsoy, kendine ait ahırının üzerine ev yapmak istedi. Üstunsoy'un iddialarına göre, evinin hemen yanında bulunan komşusu Mehmet Bayraktara ait evin onu kapandığı gerekçesiyle Bayraktar, belediyeye şikayette bulundu. Belediye de Üstunsoy'un inşaat halindeki evim yıkmak istedi. Üstünsoy,mahallelerinde onlarca kaçak ev varken sadece kendi evinin yıkılmak istenmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu belirterek, "Mahkeme karan olmadan evimi yıkmaları adil değildir. Mahkemeden karar aldıktan sonra kaba inşaatını tamamlamış olduğum evimin yıkılmasına izin vereceğim Madem ilçe beleyesi ruhsatız evin yapımına izin vermiyor, ilçe merkezinden başlayarak, mahallemize kadar onlarca ruhsatsız ev var, buyursun bunları da yıksın" diye konuştu. 


DEFALARCA UYARDIK 

Belediye yetkilileri ise kendilerine, Mehmet Üstünsoy'un ruhsatız ev yaptığı şeklinde bir ihbar geldiğini, yaptıkları kontrol sonucu evin ruhsatsız yapıldığını belirlediklerini ev...