26 / 04 / 2024

Tomtom Gardens krea

Tomtom Gardens krea

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

Trend Gardens'tan müstakil arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ekg Grup'a ait olan, Trend Gardens, İzmit Hasancıklar'da  18 ada olarak yer alıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan Trend Gardens'ta arsaların satışları başladı.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Krea Gayrimenkul'den Kemerburguz'a villa projesi!

 Krea Gayrimenkul Ortağı Zafer Ergüven, Kemerburgaz'da 25 villadan oluşacak bir projenin hazırlığının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi...

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi açıldı!

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak!

Özbekistan ve yakın çevresindeki en iddialı projelerden biri olan Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak..

Hacımimi Gardens fiyat listesi!

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Hacımimi Gardens fiyat listesi...

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Hacımimi Gardens fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen Hacımimi Gardens projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Hacımimi Gardens fiyatları 400 bin dolardan başlıyor.

Tomtom Gardens krea Haberi

Tomtom Gardens krea

Krea Sirius Gayrimenkul imzasıya Beyoğlu'nda hayata geçirilen Tomtom Gardens  tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor.


Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite yer alıyor. 


400 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Beyoğlu Tomtom Gardens Galatasaray Lisesi'ne çıkan yokuşun başında, İtalyan Konsolosluğu'nun olduğu sokakta ve İtalyan Lisesi'nin hemen yanında konumlandırılıyor.


Tomtom Gardens projesi Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Konut’ ödülünü aldı. 


Tomtom Gardens iletişim;

0212 353 11 11

http://www.tomtomgardens.com/ 

Öznur...