24 / 04 / 2024

tonguç çoban kimdir

tonguç çoban kimdir

İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, "Bundan sonra adanın adını 'Yamyassı Ada' yapalım. Hadi doğaya, tarihe, arkeolojiye saygınız yok. Hiç olmazsa aynı gelenekten geldiğiniz Adnan Menderes'e saygınız olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İBB gündeminde!

İstanbul'da bulunan Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan CHP'li Tonguç Çoban, konuyu İBB meclis gündemine getirdi.

Tonguç Çoban: Yassıada'nın adını Yamyassı Ada yapalım!

İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, "Bundan sonra adanın adını 'Yamyassı Ada' yapalım. Hadi doğaya, tarihe, arkeolojiye saygınız yok. Hiç olmazsa aynı gelenekten geldiğiniz Adnan Menderes'e saygınız olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

Kent Yol Şişli BLD Anonim Şirketi Kumburgaz Şubesi açıldı!

Kent Yol Şişli BLD Anonim Şirketi Kumburgaz Şubesi, Hüseyin Çorbacıoğlu, Tonguç Çoban tarafından 29 milyon 130 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık 2014'te kuruldu.

Gökhan Karaçoban kimdir?

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban kimdir? Gökhan Karaçoban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökhan Karaçoban, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Gökhan Karaçoban..

İBB Meclisi'nde Topçu Kışlası tartışması!

'Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim Kışlası Restitüsyonu' adıyla 2015-2019 Stratejik Planı’nında yer alan projeyi eleştiren CHP’li üye Tonguç Çoban 'Bu sevdadan vazgeçin. Gezi Parkı, park olarak kalmalı.' dedi.

Ekin Çoban Turhan kimdir?

Mimar Ekin Çoban Turhan kimdir? Mimar Ekin Çoban Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekin Çoban Turhan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Ekin Çoban Turhan..

Kemal Erçoban kimdir?

Mimar Kemal Erçoban kimdir? Mimar Kemal Erçoban bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kemal Erçoban, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Burhanettin Çoban kimdir?

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında bazı illerin büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Afyon Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olan Burhanettin Çoban kimdir?

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

tonguç çoban kimdir Haberi

tonguç çoban kimdir

YASSIADA’nın 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' yapılmak üzere imara açılarak, şantiye alanına dönmesi tartışması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde gerginliğe neden oldu. Meclis oturumunda söz alan İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, "Bundan sonra adanın adını 'Yamyassı Ada' yapalım. Hadi doğaya, tarihe, arkeolojiye saygınız yok. Hiç olmazsa aynı gelenekten geldiğiniz Adnan Menderes'e saygınız olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.


Yassıada’nın 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' yapılmak üzere imara açıldıktan sonraki hava görüntüleri medyada yer almış ve adanın şantiyeye döndüğü, ağaçların yok olduğu tartışmaları başlamıştı.


İBB Meclisi Şubat ayı oturumunun ilk gününde söz alan İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, CHP’li Meclis üyelerinin geçtiğimiz aylarda adaya çıkarma yaparak, yapılacak inşai faaliyetlerin adanın arkeolojik özelliklerini, tarihi dokusunu, doğal sit özelliklerini tahrip edeceği yönünde uyarıda...