29 / 03 / 2024

Topçuoğulları inşaat nerede

Topçuoğulları inşaat nerede

Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Topçı ve Abdullah Topçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Topçuoğulları inşaat nerede Haberi

Topçuoğulları inşaat nerede

Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Topçı ve Abdullah Topçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.


Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat ve Taahhüt İkamet amaçlı binaların inşaatı, İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, Ahşap binaların inşaatı, resmi ve özel inşaatlar yapmak ,müteahhitlik,mühendislik,proje,mimarlık hizmetlerini yapmak. Resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller , limanlar, fabrikalar, yollar köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asvalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif, meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyeri, otel, motel,...