19 / 04 / 2024

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı satış fiyatı

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı satış fiyatı

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Bursa Tophane'de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi başkenti olan Tophane'nin kimliğini öne çıkarmak için dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Proyapı Mühendislik'in acı günü! Mehmet Zeki Aygen vefat etti!

Proyapı Mühendislik'n şirket ortaklarından Akif Aygen'in babası Mehmet Zeki Aygen vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek.

Zeki Yöndem: Kentsel Dönüşüm Yasası uygulanmalı!

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yöndem, kentsel dönüşümün öneminden bahsetti. Yöndem, yetkilileri Kentsel Dönüşüm Yasası'nı uygulamaya çağırdı.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya altyapı tesisi müjdesi!

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni bir altyapı tesisinin müjdesini verdi...

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında toplandı. Toplantıda Sakarya yatırımları konuşuldu...

Sakarya Serdivan'ın altyapısına 35 milyonluk dev yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Salihli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye meclisi 12 Gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı satış fiyatı Haberi

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı satış fiyatı

İstanbul Boğazı'nın Avrupa Yakası'nda Sarıyer ilçesi Rumelihisarı Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün hemen altında bulunan 23 oda, 5 salon ve 8 banyolu 130 yıllık Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı, rekor ücretle satışa çıkarıldı. Milliyet'te yer alan habere göre, Sultan II. Abdülhamid nazırlarından 'Filinta Mustafa' olarak tanınan Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan yalının satış fiyatı ise 550 milyon lira olarak belirlendi. Boğaz'ın en gözde yalısı, Türkiye'nin en pahalı, dünyanın ise en pahalı 10 evi arasında yer alıyor.


Yalı, yakın dönemde 1981'de 650 milyon liraya satışa çıkarıldı. Satışı Arap ülkelerine duyurabilmek için o dönem Arapça ve İngilizce broşür de bastırıldı. Yalı, 2011'de 200 milyon liraya yeniden satışa çıkarıldı. Fakat istenilen değere ulaşılamayınca satış gerçekleşmedi, mülk sahibi de satıştan vazgeçti. 2 sene önce...