24 / 04 / 2024

Topkapı İnistanbul Konutları teslimler

Topkapı İnistanbul Konutları teslimler

İnistanbul Topkapı projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor...

Topkapı İnistanbul Konutları 2017 fiyatları!

Topkapı İnistanbul Konutları 2017 fiyatları 469 bin TL'den başlıyor. Proje Nef ve İş GYO tarafından İstanbul Topkapı'da dört etap olarak inşa ediliyor...

Topkapı İnistanbul Konutları teslimler!

İnistanbul Topkapı projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal satış fiyat listesi!

Topkapı Inİstanbul Lokal satış fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen projede teslimlerin 2018 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Topkapı İnistanbul Lokal ev fiyatları!

İnistanbul Topkapı projesinin ikinci etabı İnistanbul Lokal'de yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Topkapı İnistanbul Lokal ev fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörüldüğü projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daireler 48 metrekareden başlıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal nerede?

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans fiyat listesine göre 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Topkapı İnistanbul Lokal fiyat listesi! 348 bin liradan!

Topkapı İnistanbul Lokal fiyat listesi 348 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Topkapı İnistanbul Lokal projesinde firma bünyesinde sıfır faizle ya da banka kredili ödeme imkanları sunuluyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal'de 1+1'ler 345 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef ortaklığı ile hayata geçirilen İnistanbul Lokal projesinde daire fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi!

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede aylık 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Topkapı İnistanbul Konutları teslimler Haberi

Topkapı İnistanbul Konutları teslimler

İnistanbul Topkapı projesi 80 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Nef ve İş GYO Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen İnistanbul Evleri, İstanbul Topkapı'da eski Anadolu Şişecam Fabrikası arsasına inşa ediliyor. 


Gala, Lokal, Hayat ve Konsept olmak üzere dört etaptan meydana gelen İnistanbul Topkapı projesinde fiyat listesi 469 bin TL'den başlıyor. 


İnistanbul Topkapı projesinde alanları 49 metrekare ile 364 metrekare arasında değişen İnistanbul Topkapı projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli olarak veya 0,42 faizle 60 ay 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme yapılabiliyor. Projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Topkapı İnistanbul Konutları teslimler!

İnistanbul Topkapı projesinde İnistanbul Gala etabı bu yılın sonunda, İnistanbul Lokal etabı Nisan 2018'de, İnistanbul Hayat ve Konsept etapları ise Aralık 2018'de sahiplerine teslim ediliyor....