29 / 03 / 2024

toplu konut çalışmaları meram

toplu konut çalışmaları meram

Meram Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle, Gödene Mahallesi'nde 958 dairelik 1. Etap Konutları'nın temeli atılacak.

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı 1789 Ada 1 Parsel, 1790 Ada 1 Parsel Ve 1791 Ada 3 Parsele İlişkin Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

toplu konut çalışmaları meram Haberi

toplu konut çalışmaları meram

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, daha önce belediyelerinin arsa fakiri olduğunu, ancak kaynakları artırdıkları gibi arsa sorununu da çözdüklerini söyledi.

Toplu konutlar için Hazine'den 1,5 milyon metrekarelik araziyi devraldıklarını belirten Tuzcuoğlu, "Bu arazi için titiz ve bilimsel bir şekilde planlama çalışması yapıldı. Genel yapısı, ulaşım olanakları değerlendirildi. Bu toplu konut projesi, her şeyi düşünülmüş, tamamlanmış ilk proje oldu" dedi.

Oldukça büyük bir toplu konut hamlesi gerçekleştireceklerini, şu anda toplam 3 bin 200 toplu konutun yapılmasının planlandığını anlatan