19 / 04 / 2024

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ünal tarafından kuruldu.

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mustafa Baş tarafından kuruldu.

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tezyel ve Hüseyin Uluktekin ortaklığında kuruldu.

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Sermaye piyasası kurulu iki şirketin daha halka arzına onay verdi. Birikim Varlık Yönetim A.Ş. 14.20 liradan, Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 9.10 liradan halka arz edilecek.

Semt Lojistik İnşaat Temizlik Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt Lojistik İnşaat Temizlik Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Ocak tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede


Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.


Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...