26 / 04 / 2024

toptan fiyatlar artış 2014 ekim

toptan fiyatlar artış 2014 ekim

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO ) yayınladığı verilere göre, 2014 yılının Ekim ayında perakende fiyatlar yüzde 2.58, toptan fiyatlar ise yüzde 1.29 arttı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

İTO Başkanı Avdagiç 750 bin işletmeye çağrıda bulundu: Yıl sonuna kadar fiyatları arttırmayın, indirim yapın!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İTO'nun 750 binden fazla üyesine seslenerek, en az yıl sonuna kadar fiyatları artırmamaya ve imkanı olanları ise indirim yapmaya davet etti.

LPG'ye bu gece tam bu kadar zam geliyor! Akaryakıtta fiyatlar değişiyor! SON DAKİKA! 

Sürücülere son dakika zam haberi geldi. Bu gece itibarıyla LPG'de fiyatlar artıyor. Peki LPG'ye ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar ve güncel 2 Ekim 2023 akaryakıt fiyat listesi...

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

Akaryakıt zammının ardı arkası kesilmiyor! Araç kullanmak artık yürek ister

Akaryakıt fiyatları artık durdurulamıyor. Seçim döneminde 19 lira seviyelerine seyreden akaryakıt fiyatları yeni zamla birlikte neredeyse iki katına çıkacak. Böylece motorinde seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 89,9’a ulaştı. İşte motorin ve benzinden güncel fiyatlar...

Ev almak isteyenlere kötü haber! Konut fiyatlarına yüzde 30 zam yolda! 

Konut fiyatları artınca satışlar geçen yıla göre yarı yarıya düştü. Emlak uzmanları, fiyatların yabancılara bile pahalı geldiğini vurgulayarak emlak sektörünün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konut fiyatlarına sene sonuna kadar yüzde 30 zam bekleniyor...

İstanbul'un haziran ayı enflasyonu belli oldu!

Mega kent İstanbul'da Haziran ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 3,46, toptan fiyatlar da 4,32 artış gösterdi. Yıllık bazda da, değişim oranı perakendede yüzde 55,19, toptan fiyatlarda da yüzde 64,27 şeklinde gerçekleşti.

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesiyle bazı markalar da fiyatlara zam yaptı. Yeni araba sahibi olmak isteyenlerin bu markaların fiyatlarına bakmaları gerekebilir. Dört farklı araba markasının fiyatları artırdığı araç piyasasında gündem oldu. İşte araba fiyatlarına zam yapan markalar…

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

Renault Clio'ya Haziran'ın ikinci zammı! Fiyatlar 110 bin TL arttı!

Renault Clio fiyatlarındaki son zam, otomobil tutkunlarını şaşkına çevirdi. Clio'nun fiyatları artık çoğu kişi için erişilmez hale gelirken, araç almak isteyenler zorlu bir kararla karşı karşıya kaldı. İşte ayrıntılar...

OPEC'in ek üretim kesinti kararı petrol fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Suudi Arabistan'ın günlük 1 milyon varil ek üretim kesintisi kararından sonra petrol fiyatları artış gösterse de küresel ekonomik resesyon endişeleri ve jeopolitik gerilimlerin fiyatları varil başına 90 doları geçmeyeceği hesaplanıyor.

Fransızlar yabancılara konut kiralanmasını engellemek için fiyatları artırıyor!

Fransa’nın 20 bölgesinde, yabancılara konut kiralanmasının önüne geçilmesi amacıyla kampanya uygulanıyor. Organizatörler, turistler sebebiyle ev fiyatlarının hızla yükseldiğine ve yerel halkın başka yerlere taşınmak zorunda kaldığına dikkat çekiyor. 

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

toptan fiyatlar artış 2014 ekim Haberi

toptan fiyatlar artış 2014 ekim

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) yayınladığı verilere göre, ekimde perakende fiyatlar yüzde 2.58, toptan fiyatlar ise yüzde 1.29 arttı. Perakende fiyatlar 2014 ekimde bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9.97, toptan fiyatlar ise yüzde 14.19 yükseldi.


Milliyet...