28 / 03 / 2024

Torbalı 2016 projeleri

Torbalı 2016 projeleri

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.

Torbalı 2016'da dev projelere imza atacak!

2015 yılında neredeyse bütün hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2016 yılında daha büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Torbalı'da 2016'nın ilk 9 ayında 4 bin konut satıldı!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. 2015 yılının ilk 9 ayında 3 bin 954 konutun satıldığı ilçede 2016 yılının aynı döneminde bu rakam 3 bin 950 oldu.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

Torbalı 2016 projeleri Haberi

Torbalı 2016 projeleri

Torbalı İZBAN hattının açılmasıyla birlikte değer kazancın Pancar Mahallesi inşaatçıların gözdesi olma yolunda ilerliyor. 2006 yılından beri imar izni verilmeyen Pancar Mahallesi'ne 2015 yılının Ağustos ay'ın da imar izni çıkarıldı. Torbalı'nın yükselen yıldızı Pancar'da inşaat sektörü harekete geçti. 3 yıllık deneyimi ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kılıçlar İnşaat'ın sahibi Oktay Kılıç, sektörü ve Pancar Mahallesi 'nin geleceğini gazetemize yaptığı açıklama ile anlattı. 


PANCAR MAHALLESİ'İNDE İNŞAAT SEKTÖRÜ ATAĞA GEÇTİ 


Torbalı'nın en hızlı büyüyen mahalleleri arasına girecek olan Pancar'da inşaat sektörü Kılıçlar inşaat ile atağa geçiyor. Torbalı'da inşaat sektöründe 3 yıllık deneyimi olan Kılıçlar İnşaatın Torbalı ve Pancar Mahallesi'nde yaptığı daireler hızla yükseliyor. Kalitesinden ödün vermeyen Kılıçlar İnşaat yüksek kar marjı ile çalışmak yerine Torbalı'ların ve Pancarlı vatandaşların ev ihtiyacını karşılamak için elinden...