19 / 04 / 2024

Torbalı Pancar Mahallesinde inşaat sektörü

Torbalı Pancar Mahallesinde inşaat sektörü

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Torbalı'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Torbalı İcra Dairesi, İzmir ili, Torbalı ilçesi, Pancar Mahallesi, 2284 parselde yer alan çırçır fabrikası ve ekipmanlarını 14 milyon 282 bin 209 TL'ye icradan satıyor...

Torbalı Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Torbalı'da 22.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından Pancar Mahallesi sınırları içerisindeki 4 arsa ihale ile satılıyor...

İzmir Torbalı'da 22 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Torbalı'da 64.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'nde yer alan fabrika 64 milyon 744 bin 542 TL bedel ile satışa sunuluyor. Satışa konu olan fabrikanın ilk ihalesi 22 Aralık 2017 tarihinde yapılacak.

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

İzmir Torbalı'da 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Torbalı Belediyesi, Pancar Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü 22.5 milyon TL'ye satıyor. İhale, 3 Ekim 2017 Salı günü gerçekleşecek..

Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri'nde 925 bin TL'ye!

İzmir Torbalı Pancar'da 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 11 bloktan oluşan sanayi tesislerini satışa sunan Çetmen İnşaat hemen teslim avantajının yanı sıra 36 ay 0 faiz imkanı da sağlıyor...

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

İzmir Torbalı'da kentsel dönüşüm başladı!

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hızla ilerlerken kısa sürede yapılan yeni binalar ile ilçenin çehresi değişiyor. Bu nedenle Torbah'daki Kuşçuburun, Yazıbaşı, Pancar, Atalan gibi İzmir-Aydın karayolu üzerinde ve yakınında bulunan yerleşim alanları dönüşüyor.

Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı!

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.

Torbalı'da üniversite için her şey hazır!

Torbalı'nın en önemli eksiğinin bir devlet üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 40 bini bulan öğrenci potansiyeli olan ilçeye üniversite kazandırmak için çalıştıklarını söyledi

Torbalı Pancar Mahallesinde inşaat sektörü Haberi

Torbalı Pancar Mahallesinde inşaat sektörü

Torbalı İZBAN hattının açılmasıyla birlikte değer kazancın Pancar Mahallesi inşaatçıların gözdesi olma yolunda ilerliyor. 2006 yılından beri imar izni verilmeyen Pancar Mahallesi'ne 2015 yılının Ağustos ay'ın da imar izni çıkarıldı. Torbalı'nın yükselen yıldızı Pancar'da inşaat sektörü harekete geçti. 3 yıllık deneyimi ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kılıçlar İnşaat'ın sahibi Oktay Kılıç, sektörü ve Pancar Mahallesi 'nin geleceğini gazetemize yaptığı açıklama ile anlattı. 


PANCAR MAHALLESİ'İNDE İNŞAAT SEKTÖRÜ ATAĞA GEÇTİ 


Torbalı'nın en hızlı büyüyen mahalleleri arasına girecek olan Pancar'da inşaat sektörü Kılıçlar inşaat ile atağa geçiyor. Torbalı'da inşaat sektöründe 3 yıllık deneyimi olan Kılıçlar İnşaatın Torbalı ve Pancar Mahallesi'nde yaptığı daireler hızla yükseliyor. Kalitesinden ödün vermeyen Kılıçlar İnşaat yüksek kar marjı ile çalışmak yerine Torbalı'ların ve Pancarlı vatandaşların ev ihtiyacını karşılamak için elinden...