25 / 04 / 2024

Torku Arena nerede

Torku Arena nerede

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da son dönemde yaptıkları büyük yatırımlarla şehrin standardını yükselttiklerini ve Konya'yı dünya şehirleri arasında farklı bir noktaya taşımak için çalıştıklarını söyledi.

Torku Arena'nın seyirci kapasitesi artırıldı!

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı. Stadda 78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi...

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Roberts Mezeckis: Torku Arena Stadyumu muhteşem bir yapı!

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül’de oynanacak Türkiye-Letonya maçı öncesi konuk ekibin yetkilileri, müsabakanın yapılacağı Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Hollandalılar, Torku Arena Stadı'na hayran kaldı!

Konya'da A Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek Hollanda Milli Takımı'nın yetkilileri, incelemelerde bulunduğu Torku Arena Stadyumu'na övgüler yağdırdı.

Konya Torku Arena 2014'ün en iyi 5 stadyumundan biri!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena, her yıl düzenlenen dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5'te yer aldı..

Torku Arena Stadı dünyada ilk 5’te!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena Stadı, her yıl düzenlenen 20 ülkeden 32 stadyumun yarıştığı en iyi stadyumlar yarışmasında ilk 5'te yer aldı.

Torku Arena en iyi stadyumlar arasında 5. sırada!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

En iyi stadyum yarışmasında Torku Arena ilk 5'e girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Yılın en iyi stadyumlarından biri Konya Torku Arena!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En İyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Torku Arena nerede Haberi

Torku Arena nerede

YENİ MARKASI BİLİM MERKEZİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye'nin TÜBİTAK destekli ilk Bilim Merkezi'ni Konya'ya kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bilim Merkezi'nin sadece Konya'nın değil aynı zamanda tüm Türkiye'nin değeri olduğunu kaydeden Başkan Akyürek. Bilim Merkezi'nin görsel zenginliği ve estetiğiyle dünyadaki en önemli bilim merkezlerinden biri olduğunu kaydetti. Bilimsel sergilerin yanında planetaryumu gözlem kulesi, kütüphanesi, kafesi bulunan Bilim Merkezi'ndeki dünyamız sergisi, dünyanın katmanları, deprem testi, gerçek zamanlı sismograf, fay hatları, yanardağlar, eski zamanlarda iklimler, jeotermal enerji, kumullar, helikopter, yaşamın tarihi, iklim odaları ile 80 milyon yıl öncesinde Anadolu sular altındayken yaşamış bir deniz sürüngeni olan Mosasaur'un bulunduğu merkez herkesin beğenisini kazanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatına ve çevre düzenlemesine 90 milyon lira harcadığı Bilim Merkezi'ndeki sergiler için TÜBİTAK da...