24 / 04 / 2024

toros tutuncu

toros tutuncu

Finansbank'ın konut kredisi departmanından bir ayrılık haberi geldi. Kim ayrıldı? Ne zaman ayrıldı?

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Ve 2023 model sunrooflu Renault Toros'tan heyecanlandıran Türkiye gelişmesi! Fiyatı da belli oldu!

Otomobil piyasasında kullanıcıları heyecanlandıran yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ederken Renault Mayıs ayında büyük bir sürprizle karşımıza geldi. 2023 model sunrooflu Renault Toros büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!

Çiftçiler dikkat! Gübre firmalarından 1 günlük indirim! Gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gemlik Gübre, İGSAŞ ve TOROS, gübre fiyatlarında 1 günlük indirime gitti. İndirimli kampanya kapsamında bayilere satılan gübre fiyatlarında yüzde 10 ile 20 arasında indirim uygulandı. Peki gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere şok! Gübre fiyatlarına yine zam geldi! Hangi gübre ne kadar? 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

2022 model Renault Toros! Fiyatıyla ilgili sürpriz ayrıntı…

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan Renault Toros, 2022 modeliyle şaşırttı… 1990-2000 yıllarında Türkiye’de bir hayli popüler olan Toros, otomobil piyasasını altüst edecek.

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

toros tutuncu Haberi

toros tutuncu

Finansbank Konut Projeleri DeĞerlendirme & Geliştirme Ekibi EX Proje Yöneticisi Toros Tütüncü 20 Temmuz itibariyle görevinden ayrıldı. Tütüncü'nün nereye geçeceği henüz belli değil. Gelişmeler emlakkulisi.com'da olacak.

Umut Tütüncü'ye [email protected]'dan...