26 / 04 / 2024

Torres Damatlık İzmir Sarnıç fabrika

Torres Damatlık İzmir Sarnıç fabrika

Gelinlik ve damatlık denilince Türkiye'nin sektör lideri dünyada ise Barselona'dan sonra sektör ikincisi olan İzmir'e, Torres Damatlık'tan 8 milyon liralık dev yatırım.

Bayraklı Deprem Konutları 20 Kasım'da teslim edilecek!

Bir yıl önce 6.6 şiddetinde gerçekleşen ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği büyük İzmir depreminde enkaza dönmüş blokların yerine yenisinin yapımı tamamlandı. Bayraklı ilçesinde hasarlı ve yıkılmış olan binaların yenilerinin yapımı için ise 7 adet proje alanı belirlemesi gerçekleştirildi.

İzmir'de konut satışları Ağustos 2021'de ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ağustos 2020'de İzmir’de 11 bin 145 olarak kaydedilen konut satışı, 2021 Ağustos'ta yüzde 30.6 oranında geriledi 7 bin 731 oldu.

İzmir'de konut satışları düştü mü?

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre 2019 yılı Ekim ayında İzmir’de 9 bin 12 olan konut satışı, 2020 yılı Ekim ayında yüzde 24,0 oranında azaldı ve 6 bin 846 oldu.

Aziz Aydınlık: Kentsel dönüşüm kişilere bırakılmamalı!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İzmir depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydınlık, "Bu işin uzmanları, deprem mühendisleri, yer bilimciler, vb. herkes yıllardır çalışıyorlar, anlatıyorlar, uyarıyorlar ama gerekli önlemler bir türlü alınmıyor" dedi.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

İzmir’de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) İzmir Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, İzmir'de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı.

Tarihi Carfi Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

İzmir Tilkilik’teki tarihi Carfi Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor...

Gayrimenkul ticaretiyle para kazanma dönemi başladı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, İzmir'de 2019 yılı Ocak ayında 3 bin 795 olan konut satışı 2020 yılında 7 bin 212'ye ulaştı. Konut satışlarındaki artışı sektör temsilcileri yorumladı...

İzmir’de Nisan ayında 4 bin 797 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü verilerine göre; nisan ayında konut satışları yüzde 25,3 oranında azaldı. 

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Biva Tower Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak!

İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık İzmir Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını hayata geçiriyor.

Torres Damatlık İzmir Sarnıç fabrika Haberi

Torres Damatlık İzmir Sarnıç fabrika

Torres Damatlık'ın Sarnıç'ta kurduğu fabrika hem iş istihdamı hem de kente ciddi anlamda döviz girdisi sağlayacak. Erkaya Grup'un bünyesinde bulunana Torres Damatlık kurulduğu 2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ile büyümeye devam ediyor. Düğün sektörünün hızla geliştiği günümüzde İzmir, dünyada Barselona'nın ardından sektör ikincisi, Türkiye'de ise sektör lideri konumunda. Sektörde 7. yılını geride bırakan Torres Damatlık, İstanbul'daki fabrikasının ardından İzmir Sarnıç'a fabrika ve showroom açtı. Rusya ve Ukrayna pazarında önemli söz sahibi olan firma üretiminin yüzde 45'inin ihraç ederken yüzde 55'ini de iç pazara sunuyor. Erkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, "İstanbul Laleli'de çalışmaya başladım. Benim için burası adeta okul gibi oldu. İşi temelinden öğrendim. Yönettiğim önceki firmanın tüm birimlerinde görev aldım. Burada edindiğim bilgiler ile tecrübeler kazandım....