25 / 04 / 2024

torun center işçileri çalışma koşulları

torun center işçileri çalışma koşulları

Arzu Çerkezoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, “24 saat o işçilerin yaşadığı koşularda, yattığı yerde yatsın, yemek yesin, tuvalete gitsin, banyo yapsın gerçek tablonun ne olduğunu kendileri de görür” dedi.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torun Center asansör davasında son durum bildirisi!

2014'te Torun Center şantiyesi B Blokta meydana gelen yük ve personel taşıma platformunun 32. Kat seviyesinden zemine düşmesi sonucu 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza için dava süreci devam ediyor.

Torun Center asansör kazasında 9 sanık hakkında hapis istemi!

Savcı, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan Torun Center asansör kazasına ilişkin davada mütalaasını açıkladı.

Torun Center Mecidiyeköy fiyatlar!

Torun Center Mecidiyeköy fiyatları 675 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center'da teslimler hemen yapılıyor...

Torun Center asansör kazasında anlaşma sağlandı!

İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam ederken 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla gündeme gelen Torun Center'ın sahibi Aziz Torun, ölenlerin ailelerine hukukun öngördüğünden fazlasını vererek anlaştıklarını söyledi.

Torun Center davasında müfettişler de soruşturulacak mı?

Torun Center davasında Danıştay, Bakanlığın iş cinayetinde sorumluluğu bulunan kamu görevlileri hakkında soruşturma izni vermeyen kararını iptal etti.

Torun Center'a ayrıcalıklı yapılaşma hakkı mı verildi?

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçiye mezar olan Torunlar GYO’ya ait Torun Center’a ilişkin bilirkişi raporunda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” verildiği kaydedildi.

Torun Center'daki asansör faciasında hiç tutuklu kalmadı!

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torun Center inşaatının 32’nci katından yere çakılan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin davada 5.5 ay sonra tutuklu sanık kalmadı.

Torun Center'da avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla!

Teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında yapılacağı Torun Center projesinde yer alan daireler için banka kredisi ya da firma vadelendirmesi yapılıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlıyor.

Kayseri'de eğitim gören inşaat işçileri ustalık sertifikalarını aldı!

Kısa adı Kit-Der olan Kayseri İnşaat işçileri ve Taşeronları Derneğince tertiplenen 40 saatlik eğitimi başarı ile tamamlayan inşaat işçileri tertiplenen törenle ustalık sertifikalarına kavuştular…

Tepe Home işçileri eylem yaptı!

DISK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası'na üye oldukları için işten atılan Tepe Home işçileri. Şişli'de bulunan Cevahir AVM önünde eylem yaptı. Ardından AVM içerisinde bulunan Tepe Home mağazasından alışveriş yaparak kasayı kilitlediler.

torun center işçileri çalışma koşulları Haberi

torun center işçileri çalışma koşulları


DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, 10 işçinin ölümünün ardından girdiği Torun Center’da çalışan işçilerin sorunlarını dinledi ve kaldığı yerleri dolaştı. İşçilerin kaldıkları yerleri toplama kamplarına benzeten Arzu Çerkezoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, “24 saat o işçilerin yaşadığı koşularda, yattığı yerde yatsın, yemek yesin, tuvalete gitsin, banyo yapsın gerçek tablonun ne olduğunu kendileri de görür” dedi.


İNSANIN YAŞAMASI MÜMKÜN DEĞİL

“Milyon dolarlık residansın otoparkı olarak tasarlanmış, yerin 4 kat altında bir alanda üstü basık, havalandırması olmayan, penceresi olmayan bir yerde, 1500 tane inşaat işçi yaşıyor. Yaşam alanları son derece sağlıksız, penceresi olmayan ışık olmayan, havalandırması olmayan alanda insanın yaşaması mümkün değil. Bir sağlıkçı olarak bunu söylüyorum.”


KOCAMAN FARELER VARDI

“Temizlik denilen bir şey söz konusu değil. Battaniyelerin üzerinde yatıyorlar. Yatakhaneler aynı...