25 / 04 / 2024

Torunlar GYO altı aylık net kar oranı

Torunlar GYO altı aylık net kar oranı

Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında gecen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 artırarak 271 milyon TL olarak açıkladı. Torunlar GYO, bu dönemi 3.229 milyon TL net aktif değeriyle kapattı.

Torunlar GYO 2017 yılına ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Torunlar GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Torunlar GYO 5. Levent'in yüzde 85'i satıldı!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon liralık ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİ AŞ mülkiyetindeki 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

Torunlar GYO'dan elektrik iletim sistemi için 80 milyon lira!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülerek yerin altına alınıyor.

Torunlar GYO Raporu'na ABD'den üç Oscar verildi!

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, "Faaliyet Raporlarının Oscar'ları" olarak bilinen ARC Awards'tan üçü altın, biri gümüş toplam 4 ödül aldı.

Torunlar GYO Faaliyet Raporu’na ABD’den üç Oscar!

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York’ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, “Faaliyet Raporlarının Oscar’ları” olarak bilinen ARC Awards’tan üçü altın, bir gümüş toplam 4 ödül aldı.

Torunlar GYO'dan 6 aylık rekor kar!

TORUNLAR GYO, 2014 yılının ilk altı ayında gecen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 artırarak 271 milyon TL olarak açıkladı. Torunlar CYO, bu dönemi 3.229 milyon TL net aktif değer ve 5.282 milyon TL portföy değeriyle kapattı...

Torunlar GYO net kârını yüzde 965 arttırdı!

Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında gecen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 artırarak 271 milyon TL olarak açıkladı. Torunlar GYO, bu dönemi 3.229 milyon TL net aktif değeriyle kapattı.

Torunlar GYO satışa geçti, kârı katladı!

Torun Tower, Mail of İstanbul gibi projelerinde konut ve ofis satışına geçen Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında geçen yılın karını katladı. 2013'ün ilk yarısında 25,4 milyon TL kar yazan şirket bu yıl 271 milyon TL'yi yakaladı.

Torunlar GYO'dan altı aylık rekor kar!

Torunlar GYO, bu dönemi 3,229 milyon TL net aktif değer ve 5,282 milyon TL portföy değeriyle kapattı. Şirket, satışlarını ise bir önceki yıla göre %372 oranında artırarak 458 milyon TL'ye çıkardı...

Torunlar GYO Torun Center nerede?

Torunlar GYO Torun Center nerede sorusuna İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projedeki konutların alanları 100 - 425 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO Torun Center satılık!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Torunlar GYO Torun Center satılık daire fiyatları...

Torunlar GYO Torun Center projesi!

Torunlar gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Torunlar GYO Torun Center projesi İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de yükseliyor.Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Torunlar GYO Torun Center ulaşım!

Torunlar GYO Torun Center ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy'de yükselen Torun Center projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Torunlar GYO altı aylık net kar oranı Haberi

Torunlar GYO altı aylık net kar oranı

Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında gecen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 artırarak 271 milyon TL olarak açıkladı. Torunlar GYO, bu dönemi 3.229 milyon TL net aktif değer ve 5.282 milyon TL portföy değeriyle kapattı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, firma satışlarını ise bir önceki yıla göre yüzde 372 oranında artırarak 458 milyon TL'ye çıkardı. Konuyu değerlendiren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun "Mahmutbey gişeleri öncesinde TEM yolu üzerinde konumlanan Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yasam merkezi Mail of İstanbul mayısta ziyaretçilerine kapılarını açtı. Haziran sonunda A plus özelliğiyle ofis anlayışına farklı bakış açısı getiren Torun Tower'ı bitirerek kiracımız Denizbank'a teslim ettik. 


2 milyar TL yatırım yolda

Öte yandan bir başka prestij projemiz olan Torun Center'da...