25 / 04 / 2024

torunlar GYO ne kadar tazminat ödeyecek

torunlar GYO ne kadar tazminat ödeyecek

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torunlar GYO’ya ait rezidans inşaatında, içinde bulunduğu asansörün 15. kattan çakılması üzerine dokuz arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Hıdır Ali Genç’in ailesi, dört şirket hakkında 1,5 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Torunlar GYO, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar satış gerçekleştirdi?

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2022'nin ilk dokuz ayında 1.933 milyon Türk Lirası satış hasılatı elde etti. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam...

Torunlar GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Torunlar GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Torunlar GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? 

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda 2022'nin ilk 3 ayında elde edilen hasılat ve kira geliri verileri belli oldu. İşte raporda yer verilen o rakamlar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Torunlar GYO 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Torunlar GYO, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 hesap döneminde 726 bin 355 TL kira geliri elde etti. Şirketin brüt kar tutarı 1 milyon 175 bin 633 TL oldu. 

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Eyüpsultan parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO ilk yarıda ne kadar satış yaptı?

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 2021 yılı ilk yarısında satış rakamı 595 bin 523 TL olarak belirlendi. 

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Torunlar GYO'nun 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı 1. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu anadolu kurumlar vergi dairesi müdürlüğü'ne sunuldu.

torunlar GYO ne kadar tazminat ödeyecek Haberi

torunlar GYO ne kadar tazminat ödeyecek

Dava dilekçesinde, üniversiteli Genç’in altı günlük işçi olduğu, temel iş güvenliği eğitimi verilmeden işe başlatıldığı ve özel uzmanlık gerektirmesine karşın sertifika almaksızın asansör kullanmakla görevlendirildiği ifade edildi. Genç’in ailesi, faciadan sonra şirketin ‘uzlaşma’ teklifini geri çevirmişti. Aynı inşaatta çalışan baba Mustafa Genç ise işten ayrılmak zorunda kalmıştı. 


Radikal gazetesinde İsmail Saymaz'ın haberine göre; Avukat Yıldız İmrek ve Ahmet Ergin tarafından hazırlanan dava dilekçesinde; bina inşaatı ‘çok tehlikeli işler’ kapsamına girmesine rağmen 21 yaşındaki Hıdır Ali Genç’in temel iş güvenliği eğitimi verilmeden işe başlatıldığı; dış cephe asansörünün kullanımı özel uzmanlık gerektirdiği halde bununla ilgili eğitim ve sertifika almadan asansörü kullanmakla görevlendirildiği ifade edildi. 


B Blok’ta yer alan asansörün daha önce defalarca arıza yaptığı, faciadan yirmi gün önce iki-üç kat aşağıya düştüğü, aynı...