18 / 04 / 2024

torunlar gyo proje ödülleri

torunlar gyo proje ödülleri

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle dikkat çeken Torunlar GYO tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük karma projesi olan Mall Of İstanbul "En İyi AVM", yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan Torun Center ise "En İyi Ofis" ödüllerini kazandı.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO, 3 yıl öz kaynaklarla proje yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, piyasalardaki daralma nedeniyle önümüzdeki üç yıl içinde dış kaynak kullanımını minimuma indirip öz kaynaklarla yollarına devam etme kararı aldıklarını açıkladı..

Torunlar GYO Paşabahçe projesinde inşaat başlıyor!

Torunlar GYO Beykoz Paşabahçe arsasında karma proje inşa edecek. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

5. Levent Torunlar GYO proje fiyatları 2017!

5. Levent Torunlar GYO proje fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde ilk etap yıl sonunda teslim ediliyor...

Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları!

Toplam 4 bin konuta yer verilen Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de yükseliyor.

Torunlar GYO 5.Levent proje fiyatları!

Torunlar GYO 5.Levent proje fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 5. Levent projesinde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Torunlar GYO'dan Antalya'ya otel ve AVM!

Türkiye'nin en büyük AVM yatırımcılarından biri olan Torunlar GYO, bu alanda 2016'da iki önemli projeye başlamaya hazırlanıyor. Grup Antalya'da bulunan Depoo Outlet'in yanına otel ve AVM'yi içeren yeni bir proje için harekete geçti.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+-1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme koşulları!

Torunlar GYO 5. Levent ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 7 indirim uygulanıyor. Toplam 4 bin 64 adet dairenin yer aldığı proje 516 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Torunlar GYO 5. Levent satış fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Torunlar GYO 5. Levent satış fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

5. Levent Torunlar GYO satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Torunlar GYO satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

5. Levent Torunlar GYO satılık!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

torunlar gyo proje ödülleri Haberi

torunlar gyo proje ödülleri


Torunlar GYO'ya 'Sign of the City Awards"dan 2 ödül geldi




Hürriyet Gazetesi tarafından, gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla düzenlenen 'Sign of the City Awards 2015' organizasyonunda Torunlar GYO; Torun Tower ile "En İyi Ofis", Mall of İstanbul ile "En iyi AVM" ödüllerine layık bulundu.


Daha kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyonla çalışan inşaat ve gayrimenkul markalarının projelerinin, 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek ödüllendirildiği organizasyonun bu yıl ikincisi düzenlendi.


Mall of İstanbul: En iyi AVM

İstanbul'un batı yakasının gelişen ve değişen bölgesi Mahmutbey Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul; 1.081 rezidans, 180 ofis, 350 mağazanın yer aldığı AVM ve uluslararası standartlarda inşa edilen bir otel konsepti ile Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olarak öne çıkıyor. Alışveriş, yaşam ve eğlenceyi aynı çatı altında...