20 / 04 / 2024

Toskana

Toskana

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Toskana Ortaçağ'dan kalma binalara ev sahipliği yapıyor!

Pisa, Lucca, Floransa, Siena... Her köşesi ayrı bir hikaye barındıran, geçmişten geleceğe bir köprü kuran Toskana tam bir açıkhava müzesi. Ortaçağ'ı günümüze taşımayı başaran Toskana doğası, tarihi ve mutfağıyla efsane olmaya hak kazanmış...

Toskana Vadisi Evleri'nde 250 metrekare villa 562 bin Dolar!

Toskana Vadisi projesinde 562 bin Dolar'dan başlayan fiyatlarla şatışlar devam ediyor...

İzzet Çalgüner, Toskana’da zengine özel butik otel açıyor!

Rusya’da inşaat işi yapan İzzet Çalgüner, İtalya Toskana’da zengin Rusların tatile gittikleri Forte dei Marni’de geceliği 1500 Euro’luk butik otel açıyor

Toskana otoyol inşaatı italyanları çileden çıkardı!

İtalya’nın tatil cenneti Toskana’da bozulmamış plajları, göçmen kuşları ve eski köyleri ile tatilcilerin gözdesi olan Maremma bölgesine bir yol inşa etme planı siyasetçilerden ünlü isimlere bölgenin müdavimlerinin tepkisini çekti

Toskana Orizzonte Villaları lokasyon!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede 100 araçlık otopark bulunuyor. Toskana Orizzonte Villaları lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Peki Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Emaar fiyatları!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği projede toplam 187 adet konut bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar fiyatları metrekare birim fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Villaları satılık!

Toskana Orizzonte Villaları satılık villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.

Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor. Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Villa tiplerinin 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte lokasyon!

450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede toplam 187 adet konut bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi!

Toplam 187 adet evden meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor. Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 187 adet ev bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon!

İçerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunan Emaar Toskana Orizzonte projesinde toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde 8 farklı çeşit villa seçeneği bulunuyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Evleri fiyat!

Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor. Yüzde 1 KDV oranı uygulanan projede 8 farklı tipte villa seçeneği yer alıyor.

Toskana Vadisi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolar !

ARIKAN Yapı, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı.

Toskana Haberi

Toskana

Türkiye'de ilk kez Arıkan Yapı tarafından gerçekleştirilen "tek katlı villa yaşam konsepti", Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi içinde yine Emaar Türkiye ortaklığıyla inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. 


Projede bulunan 187 villadan ilk etabın taahhüt edildiği gibi ekim ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğini belirten Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, ilk etapta yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaştıklarını ifade etti. 


Arıkan, kalan 8 villa için de görüşmelerin sürdüğünü kaydederken, "İkinci etapta yer alan 55 villanın inşaatı da planlanandan hızlı ilerliyor. Haziran 2016'da ikinci etap teslimlerine başlayacağız" dedi. 


Ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer alan Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle toplam yatırım değeri 200 milyon dolar olan Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolar üe 1 milyon 200 bin dolar...